Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Incident pe Republicii 8. Primăria arată cu degetul spre PROFI

0 2.106

Un incident a avut loc, luni dimineața, pe strada Piața Republicii numărul 8. Un camion care alimentează magazinele Profi a rămas blocat, după ce pământul a cedat sub roți. Este a doua oară când se întâmplă asta, spun reprezentanții Primăriei Huedin. Aceștia susțin că le-au atras atenția celor de la Profi și le-au solicitat să intre pe altă cale de acces până la finalizarea lucrărilor de apă/canal.

Incidentul de luni dimineața este al doilea de acest fel. Dan Cozea, secretarul Primăriei Huedin, susține că lucrările la apă/canal încă nu sunt finalizate, iar pământul a cedat deoarece nu s-a tasat corespunzător.

„Le-am solicitat celor de la Profi să utilizeze altă cale de acces. Acolo a fost săpat un șanț de 4 metri adâncime și un metru lățime. Pământul nu s-a tasat și nici nu se va tasa foarte repede pentru că este nevoie de timp, oricâtă piatră s-ar pune. Evident că în momentul în care intri cu un camion de 7,5 tone, încărcat cu marfă, și mergi cu roata stângă pe deasupra șanțului rămâi împotmolit. Mașinile mici nu au probleme. Pământul încă lucrează. În plus, e și moale de la zăpadă și ploi. E șantier”, spune Dan Cozea pentru INFO Huedin

Cozea spune că știe că locuitorilor le este greu, având în vedere lucrările.

„Nu le este ușor oamenilor, cunosc acel șantier foarte bine. Trebuie avut răbdare, astfel de lucrări se fac la câțiva zeci de ani. După finalizarea lucrărilor, firma care se ocupă de apă/canal va readuce căile de acces la forma inițială”, mai spune Cozea.

Lucrările sunt efectuate de o firmă care are contract cu Compania de Apă Someş S.A.. Lucrările ar urma să fie gata în primăvară. Reprezentanții Primăriei Huedin spun că nu se va face recepția până când carosabilul nu va fi readus la starea inițială.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.