Ultimate magazine theme for WordPress.

UPDATE – FOTO – Incendiu puternic în Ciucea, oameni rămași pe stradă în prag de Paște

0 227

O casă din localitatea Ciucea arde  la această oră, 21:10, proprietarii rămânând pe stradă în prag de Paște. Pompierii din Huedin s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale. Din cauza flăcărilor extrem de puternice, o altă autospecială a fost trimisă din Cluj-Napoca spre Ciucea.

Potrivit primelor informații, nu ar exista nicio persoană rănită.

Dacă aveți imagini foto/video de la fața locului, până ajungem noi, vă rugăm să le trimiteți prin mesaj privat pe pagina de Facebook Info Huedin. Mulțumim!

ACTUALIZARE 1 

Incendiul de la Ciucea este în curs de lichidare, la ora 22:38, arată reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj. Locuința oamenilor a fost afectată de flăcările mari, dar și de apa folosită în intervenție.

„Acum se lucrează la lichidarea focarului. Nu există pericol de a se extinde focul. A ars coama acoperișului, în mare parte imobilul a fost afectat de flăcări. Autospeciala trimisă în sprijin s-a întors la bază, de la Izvorul Crișului, colegii de la Huedin au reușit să facă față situației”, precizează pentru Info Huedin, Ciprian Cornea – purtător de cuvânt al ISU Cluj.

Nu au existat victime. Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire.

.

foto principală – arhivă

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.