Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Incendiu la o cabană din Copcea, comuna Mărișel

0 2.546

Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Gilău, Detașamentului 1 Cluj-Napoca și a Detașamentului Huedin au intervenit, sâmbătă, cu trei autospeciale, pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o cabană pe structură din lemn din localitatea Copcea, comuna Mărișel.

În momentul sosirii echipajelor operative la fața locului, focarele se manifestau sub tabla acoperișului cabanei pe structură tip A, iar la fața locului acționau pentru limitarea extinderii incendiului proprietarii cabanei, serviciul voluntar pentru situații de urgență din Mărișel și aproximativ 20 de localnici.

Arderea a cuprins mai bine de jumătate din structura de lemn a acoperișului și amenința să se propage la o a doua cabană, aflată în curs de constituire, la o distanță de aproximativ 2 metri.

Operațiunile de stingere au durat aproximativ două ore, fiind limitată extinderea incendiului mai departe de limitele în care a fost găsit.

Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar cercetările preliminare au arătat că totul a pornit de la coșul de fum izolat necorespunzător față de materiale combustibile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.