Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Huedin, în rândul orașelor din județul Cluj, cu razii de amploare ale polițiștilor

0 243

Peste 120 de polițiști  au derulat activităţi, ieri, pentru prevenirea și descurajarea faptelor antisociale, în cadrul acțiunii ,,Marile orașe în siguranță”. Și la Huedin a fost organizată o astfel de acțiune.

AVOCAT

Ieri, 24 mai,  în intervalul 12:00-15:00, polițiștii clujeni au acționat pentru descurajarea faptelor de natură penală sau contravențională și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică în orașele din județul Cluj.

Au fost organizate acțiuni preventiv-reactive, în sistem integrat, fiind folosite efective din structurile de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, transporturi și acțiuni speciale.

Activitățile au vizat descurajarea faptelor de cerșetorie, vagabondaj, prostituție, comerț ambulant, în zona marilor intersecții sau în alte locuri aglomerate, fapte care aduc atingere climatului de ordine și siguranță publică, provocând indignarea și disconfortul cetățenilor.

Polițiștii rutieri au asigurat fluența traficului rutier pe sectoarele de drum cu trafic intens și au acţionat pentru depistarea participanților la trafic care nu respectă regulile de circulație.

În cadrul acțiunilor, polițiștii au aplicat 214 sancțiuni contravenționale, fiind constatate încălcări ale Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică, Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au legitimat peste 200 de persoane în cadrul acţiunilor. Totodată,  au fost verificaţi 58 de vânzători ambulanţi. Neregulile constatate pe raza municipiului Cluj-Napoca  de către poliţişti au impus aplicarea a peste 100 de sancţiuni contravenţionale.

Polițiștii vor continua acțiunile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.