Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Hoții de lemne, greu de oprit. Aproape 200 de metri cubi au confiscat polițiștii din Huedin de la trei societăți

0 2.258

Trei societăți din zona Huedin au fost verificate minuțios de către polițiști și reprezentanții Gărzii Forestiere Cluj. Neregulile erau la ele acasă, arată autoritățile. În timpul controalelor s-au aplicat amenzi și s-a confiscat material lemnos. Oamenii legii au fost și pe șosele, iar în timpul acțiunilor au indisponibilizat un ansamblu de vehicule.

În perioada 12 – 14 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Huedin – Secția 8 Poliție Rurală Huedin au efectuat activități de control pe linie de verificare a respectării normelor legale privind transportul, depozitarea și comercializarea materialului lemnos.

Împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Cluj, polițiștii au efectuat activități de verificare a trei societăți comerciale de profil, precum și a transporturilor de material lemnos.

„Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 44.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Totodată, în cadrul acțiunii a fost confiscată cantitatea totală de material lemnos de 189,771 m3 , respectiv 80,681 m3 lemn rotund rășinoase, 13,38 m3 cherestea rășinoase, 46,33 m3 lemn foc esență fag și 49,38 m3 lemn foc esență rășinoase.

Polițiștii au constatat, în flagrant, o infracțiune de transport cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase, în volum de peste 10 m3, neînsoţite de documentele specifice de transport”, fiind indisponibilizat un ansamblu de vehicule în valoare totală de 40.000 euro”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Polițiștii vor continua verificările pentru combaterea delictelor silvice!

Citește și … FOTO – Alt ansamblu de vehicule indisponibilizat la Huedin. Nici rugăciunile nu-i mai ajută pe hoții de lemn

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.