Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Fosta Policlinică Huedin, bătaia de joc a unor privați? Reprezentanții Primăriei Huedin nu-i deranjează

0 253

Fosta Policlinică din Huedin se prezintă într-o stare deplorabilă. Privații care au cabinete medicale în acest imobil nu par să întrețină spațiile comune. Reprezentanții Primăriei Huedin arată că cei care ar trebui să întrețină spațiile comune sunt chiriașii. Totuși, reprezentanții Primăriei Huedin nu fac nimic pentru a readuce situația la normal. Anul trecut, Info Huedin scria cum fațada clădirii a fost transformată într-o țigănie, cu bannere de tot felul.

Primăria Huedin a închiriat unor privați spații din fosta Policlinică. De-a lungul timpului, chiriașii s-au plâns că nu funcționează căldura la parametri normali. Acum, Primăria Huedin a înlocuit toate caloriferele și situația a revenit la normal.

Curățenia din imobil lasă de dorit. Geamurile de la holuri nu sunt curățate, pereții sunt murdari în unele locuri, iar pe jos se găsesc mizerii de tot felul, după cum ne spune un cititor care a realizat mai multe fotografii și le-a trimis pe adresa redacției noastre.

Primarul Mircea Moroșan spune că imobilul mănâncă bani de la buget în loc să aducă. Moroșan precizează că fosta Policlinică ar putea fi privatizată în viitor.

Info Huedin a mai scris despre fosta Policlinică Huedin. În acel material arătam cum chiriașii au transformat fațada imobilului într-o țigănie la drumul mare, amplasând bannere de toate dimensiunile și culorile. Situația este tot așa, reprezentanții Primăriei Huedin nu i-au deranjat pe chiriași nici măcar cu o vizită.

Citește și …
FOTO – Fosta Policlinică Huedin, bătaia de joc a unor medici privați. Autoritățile sunt oarbe

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.