Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Femeia constrânsă să plătească contribuția dublată către B.O.R. a primit banii înapoi. Ce a făcut cu ei

0 1.219

Femeia șantajată de preotul din Poiana Horea să plătească contribuția dublată, către Biserica Ortodoxă Română, a primit banii înapoi. Aceasta a arătat că a achitat în Huedin, dar preotul din Poiana Horea nu a lăsat-o să își îngroape mătușa. Abia după plata contribuției și la Poiana Horea s-a primit undă verde de înmormântare.

Reprezentanții Mitropoliei Clujului l-au obligat pe preotul Păunel Petrean să-i returneze femeii suma încasată drept donație, care în realitate era contribuție. Preotul s-a conformat și a returnat suma de 647 de lei. Femeia a fost indignată de modul în care preotul s-a comportat.

Așa cum a promis, nepoata femeii decedate a mers și a donat banii fundației pentru persoane nevoiașe din cadrul Protopopiatului Ortodox Huedin.

Dovada că femeia a donat banii

„Suntem o cantină socială care oferă hrană caldă pentru 95 de beneficiari, de luni până vineri, dintre care 75 din Huedin și 20 din județul Sălaj. Suntem acreditați pe două județe. În cadrul programului sunt înscriși și 27 de elevi, din clasele I-VIII ai Școlii din Cetatea Veche. Eu personal distribui hrana pentru persoanele nedeplasabile ori care nu ajung la cantină”, spune Mariana Zirbo, administrator al Fundației Cultural Filantropică Protopop Aurel Munteanu.

Persoanele dornice pot sprijini Fundația Cultural Filantropică Protopop Aurel Munteanu prin donații, în contul RO10RNCB0288127103530001, deschis la BCR Huedin.

La rubrica beneficiar se trece „Fundația Cultural Filantropică Protopop Aurel Munteanu” , iar la detalii plată „donație”.

Click AICI pentru a citi de unde a pornit totul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.