Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Familie de ucraineni ajutată de doi polițiști din Huedin și de o firmă de tractări. Li s-a defectat mașina în drum spre Germania

0 1.922

O familie de ucraineni a rămas blocată în Huedin, luni seara. O femeie cu fiica, fiul, dar și cu ginerele, toți au rămas în stradă, în zona benzinăriei Mol. Rezolvarea problemei lor a venit de la doi polițiști aflați în patrulare și ulterior s-au alăturat și alte persoane pentru a ajuta.

Totul s-a întâmplat luni seara în jurul orei 23:00. Familia din orașul ucrainean Kiev se îndrepta din Cluj-Napoca spre Oradea. Oamenii au fugit din calea războiului cu gândul de a ajunge în Germania.

La ieșire din Huedin a apărut un incendiu la compartimentul motor al autovehiculului cu care oamenii se deplasau.

Doi agenți de poliție, aflați în patrulare, au văzut din primele momente ce s-a întâmplat și au chemat pompierii în sprijin. După ce flacăra a fost stinsă, oamenii legii au căutat să-i cazeze pe refugiați. Agenții au găsit locuri disponibile la Pensiunea Delia, dar refugiații trebuiau să ajungă marți dimineață la Oradea.

András Lovász-Manga, deținătorul unei platforme tractări, s-a alăturat să sprijine familia de refugiați. Din zona benzinăriei, autovehiculul a fost dus în curtea unei pensiuni.

Același András Lovász-Manga s-a oferit să ducă familia până la Oradea. Membrii familiei urmau să se întâlnească, marți dimineața, cu alți ucraineni și împreună să pornească spre Germania.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.