Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Drogații din Aghireșu Fabrici au băgat spaima în oameni. De ce nu intervin polițiștii

0 528

Oamenii din blocurile aflate în imediata apropiere a fostei fabrici de cretă și cerneală, din Aghireșu Fabrici, nu mai pot dormi noaptea din cauza unor persoane care se droghează în fiecare seară și fac scandal. Autoritățile nu intervin de teamă în halele abandonate ale Napochim Cluj.

Nu de un an, nici de doi, zeci de familii din blocurile situate lângă halele abandonate ale Napochim Cluj trăiesc un adevărat calvar. Seară de seară, în halele abandonate, în care se fabricau până acum 15 ani cretă și cerneală, se adună persoane necunoscute și se droghează cu prenandez și alte substanțe toxice. Pe lângă faptul că se simt în pericol, oamenii din zonă trebuie să suporte și scandalurile și urletele animalice ale aurolacilor, care după ce inhalează substanțe toxice au atacuri de panică, halucinații și încep să țipe.

„Seară de seară aceeași poveste. Nu mai ieșim din case, nu ne mai lăsăm copiii afară pentru că ne este teamă. După ce se lasă întunericul se adună în halele abandonate și se droghează, urlă de parcă ar fi animale și se ceartă. Nu știm ce să mai facem. Am făcut sesizări la Poliție, la Primăria din Aghireșu și nimic. Sincer, polițiștii au spus că se tem să intervină când drogații sunt acolo în hale. E înfiorător ce se întâmplă, în fiecare noapte parcă suntem personaje într-un film de groază”, ne spune o femeie terifiată de ce se întâmplă lângă blocul în care locuiește.

Reprezentanții Primăriei Aghireșu demonstrează cu documente că le-au cerut celor de la Napochim Cluj să dărâme halele sau să le reabiliteze, acestea fiind un focar de infecție.

Deși publicația noastră le-a solicitat un punct de vedere celor de la Napochim, referitor la această situație, reprezentanții companiei nu au răspuns până la ora publicării acestui articol.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.