Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO/FOTO – Delegațiile internaționale au ajuns la Zilele Orașului Huedin. Cine sunt și ce vor face trei zile

0 139

Patru delegații internaționale au fost primite la Primăria Huedin, vineri dimineața, pentru a participa la Zilele Orașului Huedin, ediția din 2018. Trei dintre delegații sunt din Ungaria, iar una din Ucraina. Delegațiile provin din unele localități cu care orașul Huedin s-a înfrățit de-a lungul anilor. La ocazii speciale, aleșii noștri merg și ei în localitățile celor care acum ne vizitează.

Timp de trei zile, delegațiile vor rămâne în România și vor avea parte de diverse programe. Astăzi, le va fi prezentat orașul, după care vor lua cina tradițională în comuna Beliș. În cursul zilei de sâmbătă, oaspeții vor fi transportați într-o excursie la Cetatea Sighișoara. Duminică, invitații vor asista la spectacolele tradiționale din parc.

Responsabilul care se ocupă de oaspeți este viceprimarul orașului Huedin, Buzás-Fekete Mária.

Buzás-Fekete Mária

„Toate mesele la care vor participa invitații vor unele tradiționale, cu mâncare tradițională din Ardeal. Din Enying, Ungaria, participă secretarul localității plus trei referenți. Din Leányfalu, Ungaria, participă un consilier, șefa departamentului economic, directorul casei de cultură și primarul care a semnat actul de înfrățire cu orașul Huedin, în urmă cu 10 ani. Din Tépe, Ungaria, participă primarul și viceprimarul localității. Din Noua Suliță, Ucraina, unde este și o comunitate de români, participă viceprimarul localității și trei consilieri”, ne-a spus viceprimarul orașului Huedin, Buzás-Fekete Mária.

final-articol

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.