Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Cum minte CJ Cluj că a reparat drumul care duce la Mănăstireni. Adevărul din teren este altul

0 177

Reprezentanții din Consiliul Județean Cluj și-au făcut un obicei zilnic din a prezenta câte un drum sau tronson de drum județean, asfaltat, reabilitat, reparat. Aproape zilnic, redacțiile de presă sunt bombardate cu imagini și informații despre drumuri județene aparent reabilitate. Fiind în tranzit către zona de munte, am vrut să verificăm cum reabilitează CJ Cluj drumurile județene și am ales la întâmplare DJ 108C, drumul de 8 kilometri dintre DN1 E60 și Mănăstireni. Acest drum a anunțat președintele CJ Cluj,  Alin Tișe, că a fost reabilitat în luna septembrie 2017. Mai jos imagini cu drumul județean prezentat de CJ Cluj, după care puteți vedea o galerie foto cu „adevăratele” asfaltări și cu realitatea din teren.

AVOCAT

Pe tronsonul Mănăstireni – Ardeova – DN1 E60, unde spune Tișe că drumul a fost reabilitat, gropile în asfalt sunt asemănătoare unor cratere. Angajații Consiliului Județean Cluj au ales cu atenție imaginile trimise către presă, astfel că în acestea nu apar gropi în asfalt.

ALESIA

Iată ce declara Alin Țise în 27 septembrie despre reabilitarea DJ 108C:

,,Prin îmbunătățirea infrastructurii acestui drum județean vom asigura o legătură facilă și rapidă între drumurile naționale DN1 și DN1R. Totodată, ca o adevărată poartă de intrare a Munților Apuseni, acest drum va înlesni traficul rutier spre zonele turistice pe direcțiile Fântânele – Beliș și Răchițele – Doda Pilii – Ic Ponor”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

AȘA APARE DJ 108C ÎN IMAGINILE ALESE DE CJ CLUJ (foto mai jos)

AȘA ARATĂ DJ 108C ÎN REALITATE (foto mai jos)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.