Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Controale intensificate de polițiști în comunele din zona Huedin

0 1.124

În cursul zilei de ieri, 10 august, în intervalul orar 08.00 – 16.00, la nivelul Secției 8 Poliție Rurală Huedin a fost demarată o acțiune în scopul asigurării unui climat optim de ordine și siguranță publică, apărării patrimoniului public și privat, combaterii faptelor antisociale din domeniul silvic, dar și pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară, aplicabile în această perioadă.

Ansamblul de activități întreprinse a condus la legitimarea unui număr total de 80 de persoane.

Pe linia respectării normelor de circulație pe drumurile publice, polițiștii au constatat 26 de contravenții, fiind aplicate sancțiuni în conformitate cu OUG 195/2002R. Au fost reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 4 permise și retrase 2 certificate de înmatriculare.

Totodată, cu ocazia controalelor efectuate alături de reprezentanții Gărzii Forestiere Cluj, la două societăți comerciale din Negreni, au fost constatate 2 abateri aduse Legii 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Verificările au relevat faptul că 3.66 mc cherestea, 7.62 mc lemn rotund esență rășinoasă și 8.5 mc lemn rotund esență fag, în valoare totală de 15.000 de lei, nu erau însoțite de documentele prevăzute, care să le ateste proveniența legală, fiind astfel luată măsura confiscării valorice a întregii cantități.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.