Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Cât cere un clujean pe un garaj transformat în garsonieră. „Bijuteria” are baie și bucătărie

0 632

Ce nu fac clujenii pentru bani? Aproape orice, am putea spune! Asta a făcut și un bărbat din cartierul clujean Mănăștur. A transformat un garaj în garsonieră, mai apoi a scos locuința la vânzare. Pentru că Mănăștur este considerat o zonă bună, prețul „bijuteriei” de 20 de metri pătrați este pe măsură – 45.000 de euro.

AVOCAT

Pentru „bijuteria” dotată cu baie și bucătărie, omul cere 45.000 de euro. Anunțul a fost postat pe siteul unei agenții, iar garsoniera este prezentată ca fiind amplasată la parterul unui imobil cu trei niveluri, cu acces facil și comod și „o locație excelentă, ideală pentru o viață confortabilă și accesibilă în Cluj-Napoca”.

ALESIA

Iată cum sună anunțul: „Vă prezentăm o garsonieră situată în cartierul Mănăștur, oferită spre vânzare de către Smart Imobiliare. Această proprietate reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei care caută un loc de locuit accesibil și bine amplasat în oraș.

Garsoniera este amplasată la parterul unui imobil cu 3 niveluri, oferind astfel un acces facil și comod. Cu o suprafață utilă de 20 de metri pătrați, aceasta este compartimentată în mod eficient, oferind tot confortul necesar.

La intrarea în apartament, veți găsi o bucătărie bine utilată, unde puteți pregăti mâncărurile preferate fără nicio problemă. Camera este amenajată pentru a vă oferi un loc liniștit și confortabil pentru odihnă și relaxare. Baia este dotată cu toate facilitățile necesare, asigurându-vă un mediu igienic și confortabil.

Proprietatea beneficiază de următoarele dotări, care contribuie la confortul dumneavoastră: centrala termică pe proprie, asigurând încălzirea optimă a apartamentului în sezonul rece, frigiderul pentru depozitarea alimentelor proaspete, aragazul pentru gătitul în condiții ideale și mașina de spălat rufe pentru a vă facilita activitățile zilnice de curățenie.

Cartierul Mănăștur este apreciat pentru facilitățile pe care le oferă și pentru accesibilitatea sa către punctele de interes din oraș. În apropiere, veți găsi mijloace de transport în comun, ceea ce vă permite să ajungeți cu ușurință în diverse zone ale orașului.

Proprietatea este disponibilă imediat, astfel nu ratați ocazia de a achiziționa o garsonieră confortabilă într-o locație excelentă, ideală pentru o viață confortabilă și accesibilă în Cluj-Napoca”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.