Ultimate magazine theme for WordPress.

UPDATE – FOTO – Casa parohială din Beliș, mistuită de foc în pragul iernii. Familia are patru copii

1 8.352

Casa parohială ortodoxă din Beliș a fost distrusă de flăcări, duminică după-masă. Pompierii din Huedin, sosiți la Beliș cu două autospeciale, nu au mai putut salva mare lucru. În pragul iernii, preotul Cristian Muntean, preoteasa și cei patru copii ai lor au rămas fără acoperiș deasupra capului.

În momentul izbucnirii incendiului, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, nimeni nu se afla în locuință.

„Se pare că incendiul a pornit din zona centralei termice, iar la sosirea echipajelor era o ardere generalizată în interior. Acum s-a localizat, dar casa conține mult material lemnos și este placată cu polistiren, material care a favorizat propagarea incendiului. S-au putut salva foarte puține lucruri din interior. Pagubele sunt doar materiale, casa și bunurile din interiorul acesteia”, spune Andrei Bărăian, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Citește și …
Iosif Marcu, după incendiul din Beliș: „Cât de “profi” este modalitatea de a lăsa fără apă în rezervor mașina de primă-intervenție a pompierilor din Beliș???”

1 Comentariu
 1. Alexandra spune

  Se pot face donatii in bani?
  Exista un cont? Multumim!
  Dumnezeu nu ne lasa niciodata!
  Minunile depind si de noi, iar noi trebuie sa le aratam semenilor ca ne pasa. Haideti sa ii ajutam!
  Cu gandul cel bun si inima deschisa.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.