Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Când „forțele de ordine” nu vor să se impună devin slugi pentru o minoritate zgomotoasă. Traficul din Huedin, PARALIZAT

1 4.947

Traficul pe DN1 E60, în orașul Huedin, este blocat vineri din cauza unui deces, într-o familie de etnie rromă de pe strada Horea. Membrii familiei au reușit, la fel ca alte familii, ca de obicei, fie că vorbim de nunți, botezuri, înmormântări ori alte paranghelii, să se facă văzuți, auziți și simțiți.

Se întâmplă asta pentru că autoritățile, o spunem din nou, sunt surde și oarbe atunci când vor. În loc să aplice legea, atât jandarmii cât și polițiștii devin slugile acestor familii care nu doresc să se integreze în societate. Și uite așa, mortul merge la groapă cu escortă din banii statului și cu girofaruri.

Restul cetățenilor sunt obligați și sancționați dacă nu își duc rudele decedate la Capela cimitirului. Pe când familiile de etnie rromă sunt tolerate.

DOMNULE CRIȘAN, ȘEF AL POLIȚIEI HUEDIN, AVEȚI TIMP, ÎNCĂ UN AN, PÂNĂ LA MULT AȘTEPTATA ȘI IUBITA PENSIUȚĂ SĂ FACEȚI ORDINE! POATE CHIAR ÎNCEPÂND DE AZI!

Domnule Crișan, citiți Art. 339 cu 3! Începeți de aici, de azi! Există bază legală și puteți acționa, doar să vreți.

P.S. Potrivit Art. 168. – (3) din OUG 195/2002, „Conducătorii de grupuri organizate, de coloane militare sau de cortegii sunt obligați să supravegheze permanent deplasarea acestora pe drumurile publice, pentru a nu stânjeni circulația vehiculelor”.

1 Comentariu
  1. Vasile spune

    Sa va mance dracu de romani invidiosi ca voi ati adus virusul an romania cu legile voastre nu poate omul sasi duca mortul la gropa cum se cuvine rasiști ce sunteti

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.