Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Cadavre profanate în cimitirul din Huedin. Indivizii taie degetele morților și le smulg dinții de aur. DETALII ȘOCANTE!

0 5.873

Scene macabre în cimitirul din Huedin. Două morminte au fost dezgropate, iar cadavrele au fost profanate. Alte patru morminte au fost profanate, fără să fie atinse cadavrele. Polițiștii din Huedin au reușit să-i prindă pe autori în flagrant. Este vorba despre o grupare infracțională, formată din trei bărbați, care are același mod de operare în toată țara.

morosan-300×250

INFRACTORI DE TALIE NAȚIONALĂ, PRINȘI LA HUEDIN

În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii din cadrul Compartimentului de Investigații Criminale Huedin i-au prins pe autori în flagrant.

Infractorii au un mod de operare destul de simplu și în principal sunt vizate familiile de rromi.

La înmormântările cu fală ale rromilor se transmite evenimentul live, pe Facebook. Astfel, profanatorii văd ce persoană înstărită este înmormântată.

După o perioadă de la înmormântare, indivizii se duc în cimitire și dezgroapă morții. Dinții din aur sunt smulși, la fel și obiectele precum lanțuri sau brățări. Când vine vorba de inele sau verighete, bărbații aleg să taie degetele celor trecuți în neființă ori să plece cu întreg brațul. Și banii puși de familii în sicrie sunt sustrași de acești oameni.

Praful verde a fost folosit de anchetatori pentru a putea preleva amprente

ACTIVITATE INFRACȚIONALĂ NAȚIONALĂ

Gruparea a mai avut contact cu oamenii legii în județul Dâmbovița, dar se pare că au rămas în libertate. Modul de operare din Huedin este tras la indigo cu cel din alte județe.

Profanatorii prinși la Huedin au fost predați Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița. Aceștia sunt cercetați în județul Dâmbovița pentru fapte similare. Tot în Dâmbovița vor răspunde penal și pentru ce au făcut la Huedin.

Potrivit unui reprezentant al IPJ Dâmbovița, cei trei bărbați urmează să fie reținuți pentru profanare de cadavre sau morminte și furt calificat.

Asupra celor trei indivizi au fost găsite bijuterii și bani, toate sustrase de la cei doi morți îngropați în cimitirul din Huedin.

Citește și … IPJ Dâmbovița spune pentru INFO Huedin ce s-a întâmplat cu bărbații care au dezgropat morți în cimitirul din Huedin

Potrivit legii, „sustragerea, distrugerea sau profanarea unui cadavru ori a cenuşii rezultate din incinerarea acestuia se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.  Profanarea prin orice mijloace a unui mormânt, a unei urne funerare sau a unui monument funerar se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.