Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Bătaie între cumnați la Mărgău. Un tânăr a suferit arsuri după ce un camion a fost incendiat

0 233

Incident deosebit de grav, sâmbătă seara, pe ulițele din Mărgău. Doi bărbați s-au luat la bătaie, iar un tânăr a suferit arsuri după ce unul dintre bărbați a incendiat un camion. Din cauza rănilor suferite, bătăușii au rămas în libertate. Vătămare corporală, distrugere prin incendiere, loviri și alte violențe, dar și tulburarea liniștii și ordinii publice, acestea pot fi acuzațiile în dosarul penal deschis de anchetatori.

AVOCAT

Sâmbătă seara, un bărbat din comuna Râșca, în vârstă de 52 de ani, s-a dus în Mărgău, împreună cu fiul său, de 20 de ani, pentru a transporta un camion cu rumeguș. Pe drum, bărbatul din Râșca s-a întâlnit cu cumnatul său din Mărgău, în vârstă de 53 de ani.

De la vorbe grele până la o bătaie în toată regula a fost doar un pas. Bărbatul din Râșca și-a lovit cumnatul cu o țeavă în cap. Bărbatul din Mărgău a ripostat și și-a lovit, la rândul său, cumnatul cu o bâtă în cap.

Scandalul nu s-a oprit aici. Bărbatul din Mărgău a luat o canistră cu combustibil și a aruncat-o peste camionul bărbatului din Râșca, după care a incendiat autovehiculul.

Fiind lângă camion, fiul bărbatului din Râșca a luat foc și el. Hainele i s-au aprins tânărului și cu greu au fost stinse. În urma incendiului băiatul a suferit arsuri.

Scandalul dintre cei doi bărbați se pare că este mai vechi. Cei doi nu se înțeleg din cauza averii și a unor datorii în bani.

Carmen Pompaș

„Am fost sesizați cu privire la faptul că pe raza comunei Mărgău a avut loc o altercație între două persoane. Conform primelor verificări, pe fondul unor neînțelegeri, doi bărbați s-ar fi agresat reciproc, după care unul dintre aceștia ar fi incendiat autovehiculul celuilalt. Un tânăr, de 20 de ani, fiul unuia dintre cei doi bărbați, care se afla în apropierea autovehiculului, ar fi suferit arsuri în urma acestui incident. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs incidentul și luarea măsurilor legale”, a declarat pentru publicația noastră, INFO HUEDIN, subinspectorul de poliție Carmen Pompaș – purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Camionul a ars în totalitate
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.