Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Angajații firmei de salubritate din Izvoru Crișului, reclamați pentru comportament

0 935

Angajații firmei de salubritate din Izvoru Crișului sunt acuzați de către oamenii din comună că le distrug tomberoanele.

Un localnic din Izvoru Crișului reclamă că i-a fost distrus tomberonul. Nu ar fi singurul care ar fi beneficiat de aceleași „servicii” din partea angajaților firmei de salubritate.

„Aș vrea să vă arăt cum își bate joc firma de salubritate, cu care are contract Primăria Izvoru Crișului, de cetățenii care am plătit deja, integral, pe tot anul și inclusiv pentru persoanele care nu mai sunt printre noi. Trântesc tomberoanele și le distrug”, se arată într-un mesaj trimis de către bărbat.

Bărbatul susține că străzile miros îngrozitor după trecerea mașinii de gunoi, asta pentru că se scurg tot felul de lichide.

„Curge gunoiul din mașină. Două zile nu mai poți umbla pe stradă de la miros. Strada arată după ei ca groapa de gunoi”, mai arată bărbatul.

Tomberoanele au fost date în gestiune, de către Primăria Izvoru Crișului, în 2008.

Reprezentanții firmei de salubritate susțin că nu au fost sesizați cu privire la comportamentul angajaților.

„Nu am primit nicio reclamație cu privire la tomberon și nu am primit nicio reclamație cu privire la scurgerea lichidelor din autospeciala de gunoi. Nu au fost ridicate materiale textile, vegetale și materiale de construcții, asta pentru că groapa de gunoi a RADP nu le mai primește. Este o problemă în tot județul Cluj”, precizează directorul zonal al firmei de salubritate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.