Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Accident la Valea Drăganului. Un șofer s-a crezut deștept, dar și-a stricat duba

0 201

Un accident rutier s-a produs, sâmbătă după-masă, la intersecția DN1 E60 cu Valea Drăganului. O dubă s-a oprit direct în indicatoarele rutiere de pe marginea drumului și la câțiva centimetri de un stâlp de electricitate. Culmea, tot șoferul vinovat a fost cu gura mare în fața oamenilor legii, pe care i-ar fi amenințat în fel și chip.  Foto și la final de articol. 

Potrivit informațiilor primite de la oamenii legii, un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din Valea Drăganului, a încetinit pentru a vira stânga peste calea ferată.

Celălalt șofer gonea nebunește spre Oradea cu duba, înmatriculată în Germania, spun unii martori la accident. Bărbatul de 39 de ani din localitatea mureșeană Ogra nu a frânat, crezând că poate face o depășire prin dreapta.

Numai că, decizia bărbatului din Mureș s-a dovedit a fi păguboasă. Intrat în depășire prin partea dreaptă a celuilalt autovehicul și având viteză excesiv de mare, șoferul nu a mai putut  evita impactul cu „obstacolele”, respectivele indicatoare, pe care le-a luat în plin.

Indicatoarele rutiere sunt, poate, cele care i-au salvat viața șoferului vitezoman. În lipsa acestora, autoutilitara se izbea direct de stâlpul de electricitate.

Deocamdată, șoferul a primit doar o sancțiune. Poate rămâne fără permis de conducere iar dacă CNAIR depune plângere, bărbatul poate fi acuzat și de distrugerea indicatoarelor rutiere.

Când i-au spus polițiștii că vina îi aparține în totalitate lui, pentru că nu se fac depășiri prin dreapta și nu a frânat la timp, bărbatul din Mureș a sărit ca ars. Acesta i-ar fi amenințat de polițiștii de la fața locului.

Duba a distrus indicatoarele rutiere
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.