Ultimate magazine theme for WordPress.

UPDATE – FOTO – Accident la ieșire din Izvorul Crișului

1 4.122

Două persoane au fost rănite ușor, vineri după-masă, la ieșire din Izvorul Crișului spre Cluj-Napoca. În accident au fost implicate două autovehicule, respectiv o autoutilitară cu remorcă și un autoturism.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează, din primele informații, că pe DN 1 Huedin – Cluj-Napoca, în afara localităţii Izvorul Crişului, judeţul Cluj, a avut loc un accident, pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă între vehicule, în care au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism.

După impact, autoutilitara s-a răsturnat în şanţ, două persoane fiind rănite uşor.

Din cauza accidentului, circulaţia rutieră este oprită pe sensul spre Cluj-Napoca şi se desfăşoară pe celălalt fir, alternativ, în ambele sensuri.

UPDATE

„În data de 22.03.2019, în jurul orei 16:30, pe DN1-E60, la km. 517+950m, în afara localității Izvorul Crişului, s a produs un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane și avarierea a două autovehicule.
Un bărbat de 20 de ani, din oraș Simleu Silvaniei, județul Sălaj, a condus ansamblul de vehicule format din autoturism și remorcă, din direcția Cluj Napoca spre Oradea, ajuns la km 517+950m, din cauza faptului că nu și-a asigurat în mod corespunzător încărcătura, constând în deșeuri metalice, remorca a intrat în balans, fapt pentru care a pierdut controlul autovehiculului, intrând în șanțul de colectare a apei de pe sensul de mers Oradea spre Cluj-Napoca, autovehiculul răsturnându-se pe partea dreapta, iar remorca rămânând suspendată perpendicular cu axul drumului, pe sensul de mers Oradea spre Cluj-Napoca, iar din sens opus, o femeie de 46 de ani din comuna Râsca, sat Râșca, care a condus autovehiculul din direcția Oradea spre Cluj-Napoca, a intrat în coliziune cu remorca rămasă suspendată pe sensul său de mers”
, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

UPDATE 1

Circulația a fost reluată.

1 Comentariu
  1. Leontina Todea spune

    Cine v-a informat ca a fost nepastrarea distantei de mers? Autoturismul cu remorca a intrat brusc in fata Nissanului, remorca rasturnandu-se peste acesta. Cum sa fie nepastrarea distantei daca circulau din sensuri opuse? Ati intrebat macar un martor pentru a va proba informatia? Stiri false din partea tuturor, inclusiv IPJ Cluj.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.