Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – 100 de minute legendare pentru Cluj-Napoca

0 119

Ieri seară, Cluj-Napoca a fost gazda unui eveniment deosebit: 100 de artiști au concertat în fața unui public numeros la BT Arena, într-o singură trupă, numită “100 pentru România”. Evenimentul este un tribut unic adus muzicii și culturii românești în anul Centenarului. Cele mai cunoscute și îndragite piese din istoria muzicii românești au fost cântate în fața publicului clujean, de către Florin Grigoraș, Cornel Ilie, Mircea Baniciu, Dan Bittman, Cristi Minculescu, Adrian Despot, Călin Goia, Stefan Boldijar, Adrian Despot și Flavius Buzilă.

PSD NEGRENI

,,Centenarul n-ar trebui să fie doar prilej pentru vorbe frumoase, ci mai ales o ocazie pentru fapte care să inspire. Unirea nu înseamnă doar teritorii, ci mai ales <<cuget și simțiri>>, cum spuneau înaintașii. A fi uniți nu înseamnă a fi toți la fel, ci a avea un țel comun, acela de a nu fi doar români, ci români mai buni. Care contribuie, inspiră și dau mai departe. Pentru acesta am creat proiectul <<100 pentru România >>.

PSD POIENI

PSD MĂRGĂU

Pentru ca muzică deschide minți și atinge inimi. Pentru că muzica unește acolo unde orice altceva pare sa dezbine.” – a spus Flavius Buzilă, managerul proiectului “100 pentru România”.

Proiectul este o premieră muzicală pentru România și este organizat de Asociația Cultural – Artistică Hara, finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale iar evenimentul de la Cluj-Napoca a fost organizat în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, având partener principal CEC Bank.
De asemenea, proiectul cuprinde evenimente “100 pentru România” desfășurate și în alte orașe, precum Sibiu (12 septembrie 18), București (24 octombrie 18) și Suceava (4 decembrie 18).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.