Ultimate magazine theme for WordPress.

UPDATE – FOCURI de ARMĂ în Huedin. Poliția, în ALERTĂ!

0 179

Două focuri de armă au fost trase de polițiștii din Huedin, în plan vertical, pe strada 1 Mai din oraș, după ce un individ nu a oprit în trafic la semnalul lor. Incidentul s-a petrecut vineri după-masă. Tânărul a abandonat autoturismul și a fugit de oamenii legii.

AVOCAT
Autovehiculul a fost abandonat pe strada 1 Mai din Huedin

Totul a început în jurul orei 15:30. Atunci, bărbatul conducea un autoturism pe strada Republicii din Huedin și nu a oprit la semnalul agenților de poliție. Oamenii legii au pornit în urmărirea lui pe strada 1 Mai din oraș. Aici, bărbatul a abandonat autoturismul și a luat-o la fugă, cu polițiștii pe urme.

UPDATE 1 – 16:30

Polițiștii acționează la această oră cu efective mărite pentru prinderea tânărului.

UPDATE 2 – 19:15

FUGARUL a fost ÎMPUȘCAT de polițiști

Tânărul care conducea autoturismul are 25 de ani și este din Cizer, județul Sălaj. După cele două focuri de armă, de avertizare, trase în plan vertical, polițiștii au mai tras unul în plan orizontal. Ultimul glonț l-a nimerit pe bărbat în zona unei coapse.

Potrivit unor surse din anchetă, tânărul a fugit pentru că nu deținea permis de conducere.

„Bărbatul a fost depistat de către polițiștii din Huedin și acum este la audieri. În continuare, acesta va fi cercetat penal pentru conducerea unui autoturism fără a deține permis de conducere. Procurorul face verificări privind uzul de armă. În toate cazurile în care se face uz de armă se fac verificări”, precizează Daniel Graur, comisar șef în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Tânărul a fost depistat într-un cartier rău famat al orașului Huedin, respectiv în Cetatea Veche, cunoscută drept Bolic.

Citește și …
VIDEO – Tânărul împușcat de polițiștii din Huedin a fost operat. Ce spun medicii, ce a făcut fugarul înainte de a intra în sala de operații

Autovehiculul a fost abandonat pe strada 1 Mai din Huedin
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.