Ultimate magazine theme for WordPress.

Floraria Florisis – O pasiune devenita business

0 233
Conținut oferit de: florisis.ro.

Florisis este un brand local, care creste de peste 6 ani de zile, zi de zi, cu 2 locatii fizice deschise momentan, in orasul Huedin si municipiul Cluj-Napoca. Florisis este o florarie online, iar brand-ul este asocierea a doua embleme ale iubirii – Flori si Isis, zeitate in mitologia egipteana. Motto-ul nostru este „Armonia florilor”, intrucat ne dorim sa oferim fiecarui client o gama cat mai variata de produse. Tocmai de aceea suntem dedicati fiecarei comenzi pe care o receptionam. Florisis si Armonia florilor sunt marci inregistrate, pe care ne dorim sa le crestem si sa le dezvoltam la nivel national printr-un sistem de franciza, urmand a lansa, in perioada urmatoare intregul ghid de aplicare.

Florisis inseamna o asociere intre 2 frati, Cosmina si Tudor, care, in urma cu 6 ani au pornit cu 5.000 lei prima locatie Florisis – Florarie Huedin Florisis. A fost un inceput greu, anevoios, lipseau multe cunostinte, nu existau nici multi bani de investit, dar incet si sigur, prin prisma dezvoltarii afacerii, pe baza increderii primite cu fiecare comanda, am evoluat, am beneficiat de mult ajutor si ne-am perfectionat in cadrul cursurilor dedicate acestui business, iar in acest moment putem spune ca suntem pe un cu totul alt drum.

Daca la inceput aveam doar vaze din plastic, intrucat erau ieftine si nici nu puneam accent pe aspectul vizual de prezentare, mult mai putine optiuni pentru flori, intrucat nu aveam colaborari cu atat de multi furnizori, florile noastre nu rezistau atat de mult, nici nu stiam de notiunea de frig, acum, dupa ce am inteles ce implica intregul mecanism al unei florarii, putem afirma cu incredere, ca vedem acest domeniu intr-o cu totul alta lumina. De la vazele de plastic cu clor, am evoluat la vaze de sticla cu produse Oasis, utilizand intreaga gama Clear, de la 2 furnizori de flori si plante, am ajuns la peste 12 furnizori, avand si posibilitatea de a comanda produse direct de pe bursa din Olanda, gama de produse fiind mult diversificata, incluzand acum si trandafiri de Ecuador, hortensii de Columbia, specialitati din Kenya, inclusiv decorul florariei este schimbat in functie de sezon. Totul dintr-o pasiune. Pasiunea pentru frumos si dragostea fata de oameni. Acum este un business. Este Florisis.

De peste 2 ani avem deschisa si locatia din municipiul Cluj-Napoca, in cartierul Marasti, pe str. Dambovitei FN, vis-a-vis de Banca Transilvania. O florarie cu o suprafata mica, dar plina de armonie, cu o gama variata de flori si o paleta cromatica deosebita. Am continuat investitiile in brand-ul propriu, avand aproape intreaga gama de produse personalizate cu brand-ul nostru – cutii, satin, pungi de cadou, etc.

Feedback-ul primit de la clientii care cumpara si revin cu aceeasi placere, intrucat florile achizionate din florariile noastre sunt „altfel aranjate”, „arata altfel” si cel mai important „rezista mult” mai multe zile, ne ofera incredere ca ceea ce am facut, toate investitiile, sunt cu rost si aceasta afacere va continua sa creasca.

Daca ai cateva minute disponibile si cauti un furnizor pentru un cadou floral, te asteptam oricand, cu draga inima la Florisis:

Florarie Huedin Florisis – Huedin, P-ta Republicii nr 8, etaj, incinta Palimex

https://www.florisis.ro/florariehuedin

Florarie Cluj Florisis – Cluj-Napoca, str Dambovitei FN, vis a vis de Banca Transilvania

https://www.florisis.ro/florariecluj

Florisis – Armonia florilor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.