Ultimate magazine theme for WordPress.

Femeie din Huedin, depistată POZITIV la DROGURI. Conducea prin oraș

0 4.457

O femeie în vârstă de 41 de ani, din Huedin, are dosar penal pentru conducere sub influența drogurilor. Fiind oprită în trafic, polițiștii au testat-o pentru că avea un comportament suspect. Vorbim despre Melinda Loredana Rostaș, una dintre puținele șoferițe depistate la Huedin sub influența substanțelor interzise.

Aparatul special conceput pentru depistarea substanțelor interzise a indicat că femeia s-ar fi drogat înainte de a urca la volanul autoturismului.

„Marți, în jurul orei 18.55, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Huedin au depistat o femeie în vâsrtă de 41 de ani, din orașul Huedin, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada Băii, sub influența substanțelor interzise, aspect rezultat ca urmare a testării cu aparatul drug test. În baza celor constatate, conducătoarei auto i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea tipului de substanțe psihoactive consumate”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

sursa: IPJ CLUJ

Rezultatul testării a arătat că femeia ar fi consumat T3B AMP – Amfetamină și T1C MDMA – MDMA este o substanță psihoactivă empatogenă din familia amfetaminelor. Ea este întâlnită de obicei sub formă de tablete sau capsule numite ecstasy, ce pot conține de asemenea și alte substanțe.

În baza rezultatului de pe DrugTest, femeia a fost dusă la o unitate medicală pentru prelevare de probe biologice de sânge. Probele au fost trimise la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca. Rezultatul final, greu de contestat, urmează să ajungă pe masa anchetatorilor în aproximativ două săptămâni.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.