Ultimate magazine theme for WordPress.

Exemplu că se poate, dacă se dorește. Individul filmat că aruncă gunoaie din mașină a fost identificat. Cât îl costă gestul

1 1.939

Individul filmat în timp ce își aruncă gunoaiele din mașină, în mers, în apropiere de Izvoru Crișului, a fost identificat de polițiștii din Huedin. Surse precizează pentru INFO Huedin că la identificarea și localizarea bărbatului au contribuit și oameni cu spirit civic din Huedin. Bărbatul în vârstă de 48 de ani, din Huedin, a fost amendat drastic pentru gestul său.

PSD NEGRENI

În data de 9 decembrie, pe adresa de corespondență a INFO Huedin a ajuns un clip video. Din imagini se poate observa cum cineva, dintr-o mașină care circula pe DN1 E60, în zona localității Izvoru Crișului, aruncă gunoaie în mers. În data de 10 decembrie, clipul a fost publicat pe pagina de Facebook a publicației INFO Huedin. Reacțiile oamenilor nu au întârziat să apară, iar videoclipul a adunat peste 160.000 de vizualizări în 7 zile. 

PSD POIENI

În cursul zilei de vineri, polițiștii de la Huedin au aflat că autoturismul filmat se află pe strada Câmpului din Huedin. Un echipaj de poliție s-a deplasat la adresa indicată și agenții au constatat că autovehiculul parcat pe strada Câmpului este același cu cel din imaginile publicate de INFO Huedin. Luni dimineața, șoferul a fost invitat la sediul Poliției Huedin și a fost sancționat cu amenda maximă pentru gestul său.

PSD MĂRGĂU

AMENDAT ÎN BAZA UNEI FILMĂRI, PERFECT LEGAL

Individul a fost amendat cu 2.900 de lei, datorită filmării publicată de INFO Huedin la data de 10 decembrie. De altfel, imaginile surprinse de diverse persoane sunt probe și pot sta la baza unei sancțiuni contravenționale ori la baza unui dosar penal. Ele sunt credibile, din start.

„Conducătorul autoturismului suprins în imaginile video în timp ce arunca deșeuri pe partea carosabilă, pe DN1 E60, a fost identificat de polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin, acestuia fiindu-i aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 2.900 de lei, conform prevederilor OUG 195/2002”, precizează Andreea Vișan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Bărbatul are posibilitatea de a achita jumătate din minimul amenzii, în termen de 15 zile, adică 725 de lei.

INDIGNARE ÎN SOCIAL MEDIA

Imaginile au stârnit multă indignare. Oamenii au postat comentarii, dintre cele mai diverse, au dezaprobat cu toții gestul autorului și au cerut tragerea la răspundere a acestuia. „Trebuia luat nr la masina si Dat la politie”, a scris unul dintre internauți. În timp ce altul a spus: „O luna de zile munca in folosul comunități pentru cei care au obiceiul acesta. Sa adune o luna de zile gunoaie de pe marginea drumurilor.” 

Un alt utilizator al Facebook a scris ce se întâmplă în Spania pentru astfel de fapte: „Vă înțeleg indignarea, pentru asta mă límitez să vă amintesc că în Spania ajunge doar filmarea pentru ca DGT să se autosesizeze, iar ,,gospodarul” căruia nu-i place gunoiul în cabină să fie uşurat de câteva sute de euraşi, şi de câteva puncte. Altă chestie e că chiar dacă nu prea ne cad nouă bine austriecii , măcar în privința curățeniei să le dăm dreptate”. Comentariile oamenilor sunt multe și diverse, ele putând fi citite AICI.

1 Comentariu
  1. […] Anul 2022 a fost unul al recordurilor pentru INFO Huedin. Au existat articole, în site, care au strâns zeci de mii de vizualizări. Ele au fost distribuite în toată țara, pe rețelele de socializare. Clipurile publicate pe pagina de Facebook a publicației INFO Huedin au adunat, împreună, sute de mii de vizualizări în 2022. Doar ultimul clip, cel cu bărbatul care își aruncă gunoaiele în mers, din mașină, a adunat peste 160.000 de vizualizări în mai puțin de o lună. Clipul poate fi văzut dacă dai click AICI. Șoferul a fost identificat și amendat. Detalii pot fi citite dacă dai click AICI. […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.