Ultimate magazine theme for WordPress.

EXCLUSIV – Polițiștii din Huedin au trimis după gratii alt pedofil din zona Huedin! Copil pipăit în zona genitală, Judecătoria Huedin a emis mandatul

0 1.144

Un băiat de doar 13 ani a fost ademenit și pipăit în zona genitală de către un recidivist. S-a întâmplat pe o stradă din Huedin, săptămâna aceasta. Anchetatorii au descoperit abuzul asupra minorului în timp ce erau la o unitate școlară și încercau să-i învețe pe elevi cum să se protejeze de oamenii cu intenții rele. Autorul, pe nume Anghel Daniel, din comuna Călățele, a mers direct în arest preventiv pentru hărțuire sexuală.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii l-au remarcat pe minorul de 13 ani ca fiind abătut. Acesta a fost luat la discuții separate și așa a fost descoperit abuzul. Declarația copilului a fost completată de alte probe, astfel că polițiștii l-au reținut în primă fază pe bărbat și mai apoi l-au prezentat la judecător pentru arestare.

„În data de 16 mai a.c., în urma unor activități educativ-preventive desfășurate în unitățile de învățământ din Huedin, polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin au obținut informații referitoare la anumite fapte de agresiune sexuală exercitate asupra unui minor. Din activitățile de cercetare efectuate de polițiștii de investigații criminale a reieșit faptul că, în data de 3 mai a.c., în jurul orei 07.30, un minor în vârstă de 13 ani ar fi fost abordat de către o persoană necunoscută, de sex masculin, pe o stradă din Huedin, cu scopul de a exercita acte de agresiune sexuală, respectiv l-ar fi pipăit în zona genitală”, precizează Iulian Timșa, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Persoana bănuită de săvârșirea faptelor a fost identificată cu celeritate de polițiști, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Călățele.

În data de 18 mai, pe numele bărbatului, în baza probatorului administrat, polițiștii au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar Judecătoria Huedin a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin sub nr. 529/P/2023 din data de 19.05.2023 şi în consecinţă: În temeiul art. 226 raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă pe o durată de 30 zile, din data de 19.05.2023 până în data de 17.06.2023, inclusiv, a inculpatului A.D., aflat în prezent în stare de reținere, sub acuzaţia de săvârşire a infracţiunii de agresiune sexuală, prevăzută de art. 219 alin. 2 lit. c Cod penal, cu aplicarea art. 41 alin. 1, art. 43 alin. 5 Cod penal. Respinge solicitarea formulată de apărătorul inculpatului, de a se dispune față de acesta, măsura preventivă a arestului la domiciliu. (…) Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunțare pentru cei prezenți şi de la comunicare pentru cei lipsă. Pronunţată în camera de consiliu azi, 19.05.2023, ora 19:27, în prezenţa inculpatului şi a reprezentantului acestuia, av. G.M.”, se arată în Încheierea Judecătoriei Huedin.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.