Ultimate magazine theme for WordPress.

EXCLUSIV – Polițist de elită la conducerea Secției 8 Poliție Rurală Huedin. Cine este noul șef și ce spun colegii despre el

0 85

Posturile de Poliție din zona Huedin au un nou șef, începând de săptămâna trecută. Comisarul șef Flaviu Vaida este noul șef al Secției 8 Poliție Rurală Huedin. Vaida va avea în subordine posturile rurale de poliție din zona Huedin. Secția 8 Poliție Rurală Huedin se subordonează Poliției Orașului Huedin, astfel că și Flaviu Vaida se va subordona subcomisarului de poliție Cornel Crișan, care este în prezent numit șef al Poliției Orașului Huedin. Cunoscut pentru că e omul care „tace și face”, Vaida pare să fie perfect pentru restabilirea ordinii în zona Huedin. Reporterii INFO Huedin au aflat cine este Flaviu Vaida și cum este privit de colegi. Vă spunem și ce avere are polițistul, dar și ce datorii sau pasiuni.

Cine este Flaviu Vaida?

Flaviu Vaida este un polițist care își are rădăcinile în Aghireșu și este extrem de apreciat de către colegii săi din Inspectoratul Județean de Poliție Cluj. Este soț și totodată tată de fată.

Vaida a terminat Școala de Subofițeri de Poliție de la Slatina, Facultatea de Management Turistic și Comercial la Dimitrie Cantemir Cluj-Napoca, a studiat Psihologia Judiciară la Universitatea Babeş-Bolyai. Așa a ajuns polițistul să urce pe scara profesională, pas cu pas, până a ajuns la gradul de comisar șef.

De-a lungul timpului, Flaviu Vaida a activat în mai multe servicii ale Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, iar în ultima perioadă în cadrul Serviciului de Investigații Criminale, unde s-a ocupat chiar și de omoruri, având rezultate dintre cele mai bune.

„Flaviu Vaida nu este o mână de fier, nu se face remarcat prin forță. El este un foarte bun profesionist. Tace și face. La cum îl știu eu este intransigent, nu face rabat de la lege. V-am spus, e un bun profesionist, care nu se lasă, care caută firul, îl urmează, nu cedează și nu acceptă clasări de dosare cu autori necunoscuți. Eu îl știu de când eram tineri amândoi și pot să vă spun că e un om care a urcat treaptă cu treaptă prin muncă”, ne spune un coleg al polițistului Vaida.

Alți colegi ai lui Flaviu Vaida sunt de părere că acestuia nu-i place să iasă în evidență și nici să-și aroge meritele altora.

Cum a fost primit Vaida la Huedin

Noii colegi de la Huedin, desigur nu toți, l-au primit deschis pe Flaviu Vaida. Recomandările bune care îl însoțesc pe comisarul șef de poliție au făcut ca Vaida să fie privit cu încredere.

„Răutăcioși vor fi în continuare. Unii nu s-au înțeles niciodată bine cu șefii, indiferent cine a fost șef. Vaida vine cu un suflu proaspăt la Huedin și avem mari așteptări de la el. Și Sărăcuț era un bun profesionist, dar în calitate de manager nu s-a implicat niciodată în medierea conflictelor dintre colegi. Sperăm ca Vaida să aibă forța necesară de a se impune ca șef și de a media, acolo unde se impune, problemele din secție. Cornel Crișan și Flaviu Vaida cred că vor fi o echipă de succes. Un minus dacă ar fi să-i dau lui Flaviu Vaida ar fi acela că nu cunoaște Ordine Publică, dar e doxă pe alte domenii. Ordinea Publică o învață, nu-i o problemă”. ne spune un agent din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin.

Pasiuni de comisar șef, avere și datorii

Pe lângă munca de polițist judiciarist desăvârșit, Flaviu Vaida are și pasiuni. Spre exemplu, comisarului șef îi plac găinile de rasă și se prezintă cu înaripatele la concursuri naționale și internaționale. Găinile polițistului au fost premiate în repetate rânduri. Pe lângă păsări, noului șef de la Huedin îi place să crească și iepurași.

Când vine vorba de venituri și datorii, comisarul șef Flaviu Vaida e un om normal, cu salariu și datorii la bănci.

DATORII

În anul 2014, cel mai probabil când a achiziționat un apartament, Vaida a luat un credit de la Banca Transilvania în valoare de 205.700 de lei, cu scadență în 2.034.

AVERE:

În anul 2011, Vaida a primit prin succesiune cotă parte dintr-un teren intravilan, având o suprafață de 769 metri pătrați.

Tot prin succesiune, tot cotă parte și tot în 2011, comisarul șef Vaida a primit două suprafețe de teren agricol de 315 și 217 metri pătrați.

În anul 2011, prin succesiune, Vaida a primit cotă parte dintr-o casă de locuit și i-a revenit o suprafață de 147 de metri pătrați.

În 2014, alături de soția sa, noul șef de la Huedin a cumpărat în Cluj-Napoca un apartament cu o suprafață de 58 de metri pătrați.

VENITURI:

În anul 2017, comisarul șef Flaviu Vaida avea la IPJ Cluj un salariu de aproape 4.000 de lei pe lună. Soția sa, Ramona Vaida, care lucrează în sistemul de învățământ, a primit mai puțin de 2.000 de lei în fiecare lună a anului 2017.

Vaida nu are bani în conturile de economii, nici tablouri sau ceasuri scumpe.

Comisarul șef nu a apărut de-a lungul anilor în scandaluri și nici în povești sau bârfe.

sursa foto: Facebook

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.