Ultimate magazine theme for WordPress.

EXCLUSIV – Mircea Moroșan, primarul din Huedin, anunț de ULTIMĂ ORĂ

1 4.842

Primarul orașului Huedin, Mircea Moroșan, va propune în ședința de Consiliu Local de vineri o rectificare bugetară. Edilul vrea să renunțe la Zilele Orașului Huedin, iar toți banii alocați acestui eveniment să fie direcționați către Spitalul Huedin.

Astfel, dacă propunerea lui Moroșan va fi votată, și cel mai probabil va fi, ediția din 2020 a Zilelor Orașului Huedin va fi anulată. Banii economisiți vor fi trimiși în contul Spitalului Huedin, iar ei vor fi cheltuiți pe echipamente de protecție.

„Încercăm să ajutăm spitalul cu o rectificare bugetară. Eu voi propune să nu mai ținem zilele orașului și banii alocați pentru acest eveniment să fie transferați la spital pentru a-și lua materiale de protecție. Deci, renunțăm la zilele orașului și la concursul de proiecte, iar cu aproximativ 2 miliarde de lei vechi vom finanța spitalul”, spune Mircea Moroșan pentru INFO Huedin.

1 Comentariu
  1. Bobo spune

    Frm din partea dumneavoastra domnu primar dar cu strada Varga ecaterina cu șanțurile alea care intocsica si aduce involnavire dece nu le faceți

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.