Ultimate magazine theme for WordPress.

EXCLUSIV – Locație secretă și nu prea. Petrecere cu 150 de persoane în zona Huedin, spartă de polițiști

0 3.269

O petrecere secretă, într-o locație care se voia a fi secretă, a fost spartă de polițiștii din Huedin vineri seara. Atâta „secretomanie” a fost încât informația a ajuns direct la INFO Huedin, cum se întâmplă de obicei. La această petrecere, potrivit unor surse, urmau să ajungă peste 300 de persoane. Organizatorul a fost amendat, la fel și alți participanți.

Petrecerea despre care vorbim se voia a fi una de Ziua îndrăgostiților (Valentine’s Day). Un afiș cu evenimentul a circulat în diferite medii. Cert este că informația despre organizarea parangheliei a ajuns unde trebuie. În România, încă, petrecerile sunt interzise din cauza pandemiei, iar legile trebuie respectate de toată lumea.

Locația în care urmau să petreacă peste 300 de persoane se află în comuna Poieni, în apropiere de intersecția DN1 E60 cu Hodișu, într-o hală.

Această hală aparține unui bărbat controversat, din Morlaca, spun sursele INFO Huedin. Totuși, nu proprietarul halei a organizat petrecerea. Un tânăr de 22 de ani a închiriat locația pentru eveniment.

Petrecerea începuse la ora 20:00. În momentul în care polițiștii au descins, în locație se aflau 150 de persoane.

„La data de 11 februarie a.c., în jurul orei 21.00 polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin, în baza activitățiilor operative, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că într-un spațiu administrativ al unei societății comerciale, urma să se desfășoare un eveniment privat.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că este vorba despre o petrecere la care participau aproximativ 150 de persoane.

Polițiștii au procedat la identificarea organizatorului evenimentului care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei in baza Legii 55/2020. De asemenea, au fost identificate un număr de 22 de persoane pentru care s-au aplicat sancțiuni contravenționale în baza Legii 55/2020 și în baza Legii 61/1991R”, precizează pentru INFO Huedin – Iulian Timșa, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

După descinderea polițiștilor în locație, organizatorul a fost dus la sediul Poliției Huedin și a fost verificat.

Astfel, după ce a fost verificat și amendat, organizatorul petrecerii a fost lăsat să plece acasă.

Surse din rândul anchetatorilor spun că locația respectivă nu ar avea niciun fel de autorizație de funcționare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.