Ultimate magazine theme for WordPress.

EXCLUSIV – JALE mare pe strada Colonia Nouă din Huedin. „Cacălă” și „Uraganul”, săltați cu mascații în zorii zilei

0 5.934

A fost jale mare, vineri dimineața, pe strada Colonia Nouă din Huedin. Ioan Rezmiveș, zis „Cacălă”, a fost săltat din pat de către polițiștii din Huedin, sprijiniți fiind de mascați, spre disperarea pirandelor trezite din somn. Când să-l urce în dubă pe „Cacălă”, oamenii legii au fost asaltați de „Uraganul”, adică Ionuț Rezmiveș – fiul lui Ioan Rezmiveș. Ambii bărbați au fost duși la audieri.

morosan-300×250

Ioan Rezmiveș este cercetat în mai multe dosare penale și periodic trebuia să se prezinte la audieri. Numai că bărbatul a refuzat să se prezinte în fața anchetatorilor. Procurorul care îl cercetează pe Ioan Rezmiveș a emis un mandat de aducere pe numele lui.

Vineri dimineața, polițiștii din Huedin, sprijiniți de mascați, au pus în aplicare mandatul emis de procuror. Pe strada Colonia Nouă a fost mare zarvă. Pirandele au urlat ca din gură de șarpe, neștiind motivul pentru care „Cacălă” a fost săltat.

La un moment dat, Ionuț Rezmiveș, zis „Uraganul”, ar fi încercat să-i oprească pe polițiști din acțiune. A fost încătușat și el și a fost dus la Poliția Huedin, unde a primit o amendă uriașă.

„La data de 27 noiembrie, în jurul orei 07.00, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au pus în executare un mandat de aducere emis de către magistrații Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, pe numele unui bărbat de 44 de ani, din orașul Huedin, cercetat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni rutiere. Bărbatul a fost depistat de către polițiști, fiind condus la sediul Poliției orașului Huedin pentru a fi audiat. Totodată, a fost condus la sediul poliției un tânăr de 21 din ani, din Huedin, pentru abateri aduse normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, acesta fiind sancționat contravențional cu amenda în valoare de 6.000 de lei, conform Legii 61/1991R. Activitățile desfășurate de polițiști au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj”, precizează Alexandra Luca, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Ionuț Rezmiveș, zis „Uraganul”, și tatăl său Ioan Rezmiveș, zis „Cacălă”, sunt cunoscuți după ce au provocat scandalul din luna februarie 2020, din fața BT. Atunci, „Cacălă” s-a ales cu dosar penal pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, iar „Uraganul” pentru distrugere, după ce a spart un geam de la Poliția Huedin.

Citește și … UPDATE – VIDEO – Bătaie generală între țiganii din Huedin, în centrul orașului
Citește și … Un bărbat implicat în încăierarea de stradă de ieri a fost reținut
Citește și … „Uraganul”, reținut după ce a spart un geam de la Poliția Huedin. Acum e în arest lângă tatăl lui, „Cacălă”

Citește și … Procurorii au decis: „Uraganul” și „Cacălă” nu sunt pericol public. Bărbații au stat în arest mai puțin de 24 de ore

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.