Ultimate magazine theme for WordPress.

EXCLUSIV – Iosefina Tripon, contabila Primăriei Călățele, SĂLTATĂ de SICE și DGA. Percheziții la ea acasă și la Primăria Călățele

6 6.759

Procurorul Adrian Drăgan, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin, alături de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și Direcției Generale Anticorupție descind miercuri dimineața la domiciliul contabilei Primăriei Călățele, Iosefina Tripon. Anchetatorii percheziționează domiciliul femeii, un autoturism și sediul Primăriei Călățele.

Oamenii legii au descins la ora 07:00, miercuri dimineața.

FLANCO – 16.011

Polițiștii de la SICE și DGA au mandat de percheziție într-un dosar penal în care Iosefina Tripon este acuzată de delapidare și abuz în serviciu în scopul obținerii unui folos necuvenit.

LIBER

Anchetatorii spun că Iosefina Tripon, din poziția de contabil al Primăriei Călățele, ar fi dezvoltat o adevărată afacere cu banii instituției. Aceasta ar fi cumpărat pentru primărie mai multe bunuri, printre care seturi de anvelope premium, pe care le-ar fi vândut ulterior către diverse persoane.

Iosefina Tripon a mai fost cercetată penal, într-un alt dosar, după ce ar fi plătit dublu niște facturi către firma Maricris Impex SRL. Femeia a fost declarată incompatibilă de către ANI.

Citește și … Două rețineri în dosarul Iosefina „Afacerista”

Pentru mai multe știri despre Iosefina Tripon, click AICI.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.