Ultimate magazine theme for WordPress.
felicitare-paste

EXCLUSIV – Fiul unui cunoscut pădurar din Mărgău, urmărit și încătușat de polițiștii din Huedin. I-au făcut dosar penal

0 51

Vlad Rauca, fiul șefului Ocolului Silvic privat Mărgău – Dan Rauca, a fost prins de polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin în timp ce conducea fără permis de conducere. Mai mult, beizadeaua nu ar fi oprit la semnalul polițiștilor, iar aceștia ar fi început început urmărirea. Într-un final, după ce l-au prins, agenții au înțeles de ce ar fi fugit.

Vlad Rauca circula, marți seara, cu un ATV, pe direcția Răchițele – Mărgău. Polițiștii aflați în patrulă au vrut să-l oprească pentru un control de rutină, însă tânărul de 25 de ani nu ar fi respectat semnalul. Agenții ar fi pornit în urmărirea beizadelei. Imediat ce l-ar fi prins l-ar fi încătușat pe tânăr.

La verificare, oamenii legii au stabilit că Vlad Rauca nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar ATV-ul cu care circula era neînmatriculat.

Potrivit martorilor, Dan Rauca, tatăl tânărului, i-ar fi amenințat pe polițiști că îi scoate din sistem pentru faptul că au avut curajul să-i oprească băiatul în trafic.

Vlad Rauca va fi cercetat penal pentru conducere fără permis și punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat.

Tânărul lucrează ca inginer silvic în cadrul aceluiași ocol silvic privat manageriat de tatăl său.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata