Ultimate magazine theme for WordPress.

EXCLUSIV – Ce spune IML Cluj în cazul minorului din Huedin, campion la dosare penale. Rezultatul din sânge e „sfânt”

0 1.953

Minorul din Huedin, în vârstă de 15 ani, condamnat pentru 8 infracțiuni la finalul anului 2020, dintre care 7 erau la regimul rutier, a comis alte 4 infracțiuni tot la regimul rutier în luna februarie 2021, la interval de 4 zile. Una dintre faptele din februarie viza consumul de stupefiante în timpul condusului. Pentru că pe aparatul polițiștilor adolescentul a ieșit pozitiv la droguri, acesta a fost dus la o unitate medicală pentru prelevare de probe biologice de sânge. Probele au fost trimise la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca pentru analize judiciare complexe.

LA 15 ANI, DROGAT, FĂRĂ PERMIS, CONDAMNAT PENTRU MULTIPLE INFRACȚIUNI ȘI CERCETAT PENTRU ALTE 4 INFRACȚIUNI

După aproximativ două săptămâni de la recoltare și trimiterea sângelui către IML Cluj, rezultatele au ajuns pe masa anchetatorilor. Aparatul nu greșise în detectare.

„Din BULETINUL DE ANALIZĂ TOXICOLOGICĂ, trimis de către IML, reiese că minorul despre care vorbim se afla sub influența substanțelor halucinogene la data de 15 februarie a.c., în momentul controlului. Documentul indică substanța detectată, respectiv tetrahydrocannabinol (THC), principalul compus activ în planta de canabis. Atunci a fost reținut și în prezent se află în arest la domiciliu până în 17 martie, inclusiv. Rezultatul venit de la IML ne permite să-l încadrăm pe Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de art. 336 Cod Penal. La aceasta se mai adaugă alte trei infracțiuni, probate din punctul nostru de vedere”, ne spun surse din rândul anchetatorilor.

sursa: anchetator cu identitate protejată

Click AICI pentru a citi istoricul infracțional al minorului, dar și cum a reușit în 4 zile să comită 4 infracțiuni. Asta după ce pentru 8 infracțiuni a fost condamnat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.