Ultimate magazine theme for WordPress.

După incidentul de la Royal, angajații Primăriei Huedin au găsit și alte terase fără autorizație

0 1.914

După incidentul de la terasa Royal, despre care INFO Huedin a scris miercuri dimineață, angajații Primăriei Huedin au ieșit în control. În articol menționam că terasa unde a avut loc scandalul nu are autorizație și ocupă abuziv domeniul public, iar angajații primăriei habar nu aveau. Plecați în teren să verifice, funcționarii au descoperit că terasa nu deține documente. Acesta a fost doar începutul, iar controlul s-a extins în tot orașul.

La o oră de la demararea controlului, pentru a verifica dacă terasele din Huedin dețin autorizație de funcționare pe domeniul public, angajații primăriei au avut parte de o surpriză.

Pe lângă terasa Royal, alte 7 terase nu dețineau autorizație de funcționare pe domeniul public.

Concret, administratorii localurilor nu au depus documentația la Primăria Huedin pentru a închiria spațiul pe care sunt amplasate terasele.

Unii patroni s-au scuzat că din cauza pandemiei nu au putut depune documentația la Primăria Huedin. Scuza este una deplasată, din moment ce și-au amintit să deschidă terasele și știau, din anii trecuți, că au nevoie de documente pentru a funcționa.

În urma controlului, patronii celor 8 terase au fost informați că au posibilitatea de a depune până vineri documentația de intrare în legalitate. În caz contrar, spațiile vor fi închise.

Potrivit primarului Mircea Moroșan, doar câteva terase din Huedin erau în legalitate.

Citește și … Scandal în Huedin. Bărbat înjunghiat după un scandal iscat pe o terasă fără autorizație

final-articol

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.