Ultimate magazine theme for WordPress.

După două luni de operare a curselor charter, AeroVacanțe confirmă: Și în 2021, insula Skiathos din Grecia este o destinație sigură pentru vacanță de vară!

0 109

De la sfârșitul lunii mai, cu AeroVacanțe, firmă din Grupul Aerotravel, au călătorit aproape 5000 de turiști în insula Skiathos din Grecia, prin intermediul celor 42 de zboruri. Cursele charter cu avionul au o durată de maxim o oră și 30 de minute, iar plecările sunt în fiecare sâmbătă din București, Timișoara, Cluj-Napoca și Iași.

IONEL SERVICE

AeroVacanțe va continua operarea pe insula Skiathos până pe 18 septembrie 2021 inclusiv, când vor pleca ultimii turiști din sezonul actual în această destinație atât de îndrăgită. Astfel, până la sfârșitul operării se vor bucura de o vacanță în Skiathos încă aproximativ 3000 de turiști.

”Și în 2021, insula Skiathos este nu doar una dintre cele mai frumoase destinații de vacanță, ci și una dintre cele mai sigure. Datorită experienței pozitive din 2020 și a cererii foarte mari, anul acesta am introdus un nou charter din Iași și am mai adăugat al doilea avion cu plecare din București. Cu alte cuvinte, chiar dacă suntem în vârf de sezon, pe insulă sunt doar 50% din turiștii de dinainte de pandemie, iar românii se bucură de o binemeritată relaxare, într-o atmosferă plăcută și în condiții de siguranță, respectate cu strictețe de toți furnizorii de servicii turistice din destinație”, a declarat Antonio Nițu, director general al Grupului Aerotravel.

”Odată descoperită, Skiathos este o destinație în care revii în fiecare vară, cu familia și prietenii, chiar și în pandemie! Lipsa aglomerației, responsabilitatea personalului care oferă servicii turistice și, bineînțeles, plajele cu nisip fin, intrarea lină în mare, pădurile luxuriante de pini, aerul curat, preparatele culinare gustoase și peisajele spectaculoase sunt toate motive pentru care să îți petreci vacanța aici, pentru a te deconecta complet timp de o săptămână”, a completat Antonio Nițu.

Skiathos rămâne și în 2021 una dintre cele mai sigure destinații de vacanță din Europa

Datorită condițiilor specifice din această vară, gradul de ocupare în vilele și hotelurile din insulă este semnificativ redus, iar turiștii pot respecta cu ușurință regulile de distanțare socială, pentru a-și proteja sănătatea lor și a celorlalți. În același timp, terasele, tavernele și magazinele sunt deschise, atât pe plaje, cât și în orașul Skiathos și respectă măsurile obligatorii pentru prevenirea COVID-19.

Autoritățile locale și centrale grecești, împreună cu furnizorii de servicii turistice din Skiathos aplică un plan unitar de măsuri sanitare pentru a proteja atât cetățenii, cât și vizitatorii insulei Skiathos. Fiecare angajat din turism respectă cu strictețe toate normele sanitare.

În perioada următoare ne adresăm ofertele în primul rând persoanelor vaccinate sau celor care au trecut în ultimele sase luni prin boala, deoarece în contextul intrării Greciei în zona roșie de risc epidemiologic, toate persoanele cu vârsta mai mare de 16 ani care NU călătoresc cu adeverința de vaccinare sau Certificatul Verde Electronic vor intra în carantină, indiferent dacă prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2.

 Bineînțeles că îi asteptăm cu drag în vacanță în Skiathos și pe turiștii care nu pot face dovada vaccinarii, dar care la reîntoarcerea în Romania sunt dispuși să stea în carantină două saptămani.  

Condițiile de reintrare în România, la revenirea din vacanță, pentru celelalte categorii de turiști sunt următoarele:

  • turiștii care sunt vaccinați cu un vaccin autorizat pentru COVID-19 cu ambele doze sau cu doza unică, cu mai mult de 14 zile înainte de data intrării în țară, și prezintă adeverința de vaccinare și/sau Certificatul Verde Electronic nu intră în carantină;
  • copiii cu vârsta mai mică sau egală cu 6 ani, nu intră în carantină, fără a fi necesară prezentarea rezultatului negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2;
  • copiii cu vârsta mai mare de 6 ani și mai mică de 16 ani, nu intră în carantină dacă prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea îmbarcării;
  • persoanele care au fost confirmate pozitiv pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 180 de zile anterioare intrării în țară, pentru care au trecut cel puțin 14 zile de la data confirmării până la data intrării în țară, și pot prezenta dovada emisă de către DSP – nu intră în carantină.

Pentru familiile care au copii nevaccinați pentru COVID-19, cu vârsta între 6 și 16 ani, și care doresc să evite carantinarea la intrarea în țară, oferim posibilitatea testării pe cheltuiala personală pentru RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 pe insula Skiathos, la tariful de aproximativ 60€/pers. AeroVacanțe asigură gratuit transferul dus, adică transportul de la vilă sau hotel la punctul de testare.

În acest moment, turiștii români își pot petrece vacanța în Skiathos dacă prezintă dovada vaccinării complete cu un vaccin autorizat pentru COVID-19, cu condiția să fi trecut cel puțin 14 zile de la a doua doză sau de la doza unică. De asemenea, sunt acceptați și turiștii care prezintă rezultat negativ de la un test PCR sau de la un test antigen rapid. Copiii cu vârsta mai mică de 6 ani nu trebuie să prezinte niciun document medical. În plus, toți cetățenii români trebuie să completeze Passenger Locator Form și să prezinte codul QR corespunzător acestuia.

Posibilități variate de cazare și oferte foarte bune.

În Skiathos, turiștii au posibilități variate de cazare, de la vile cu tarife atractive, poziționate în apropierea plajelor, a tavernelor, a magazinelor și a stațiilor de autobuz, și până la hoteluri de 5* cu demipensiune și servicii excelente. Un sejur de 7 nopți la vilă, fără masă, cu transport charter avion, taxe de aeroport și asistență turistică incluse pornește de la 249€/persoană. Un sejur la un hotel de 4* pornește de la 509€/pers., în timp ce o vacanță de 7 nopți la un hotel de 5* cu demipensiune pornește de la 686€/pers.

Skiathos, o insulă mică, cu o suprafață de 48 km² și aproximativ 4000 de locuitori, este un adevărat paradis natural. Insula este renumită pentru cele peste 60 de plaje cu nisip fin și intrare lină în mare, peisajele spectaculoase, pădurile luxuriante de pini și preparatele tradiționale pline de savoare. În 2019, plajele din Skiathos au fost votate de peste 600 000 de cititori Conde Nast Traveler Magazine drept cele mai bune din lume. Cu străzi înguste încântătoare, pavate cu piatră, orașul Skiathos este capitala insulei, care își îmbie turiștii cu magazine cu suveniruri, gelaterii, taverne relaxate cu preparate delicioase și restaurante sofisticate, precum și cluburi cu muzică excelentă, atât occidentală, cât și grecească.

***

Despre AeroVacanțe
AeroVacanțe
 este agenția organizatoare a Grupului Aerotravel, cu personalitate juridică din 2016 și o echipă cu experiență de peste 16 ani în turoperare. AeroVacanțe operează curse charter avion către Insula Skiathos, Insula Skopelos și Insula Alonissos (aeroportul Skiathos), cu plecări din București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași. Pachetul de vacanță cu charter avion în Insula Skiathos este cel mai cunoscut produs AeroVacanțe și înregistrează o creștere a cererii, atât în rândul agențiilor de turism partenere (revânzătoare) cât și, implicit, al clienților direcți.

AeroVacanțe dezvoltă și lansează periodic produse noi, în măsură să satisfacă cererea agențiilor partenere revânzătoare și, astfel, așteptările turiștilor. În prezent, în afară de charterele spre Grecia, AeroVacanțe oferă urmatoarele produse turistice:

  • Sejururi All Inclusive în Antalya
  • Sejururi cu zbor charter avion în Hurghada (Egipt), cu plecări din București și Cluj-Napoca
  • Sejururi în Ischia, Italia
  • Sejururi cu zbor avion în Republica Dominicană, Mexic, Cuba și Jamaica
  • Sejururi la mare în Bulgaria

Mai mult decât atât, AeroVacanțe poate oferi, prin intermediul furnizorilor globali, pachete turistice în orice colț al lumii, la tarife avantajoase pentru agențiile partenere și pentru clienții direcți ai acestora.

AeroVacanțe colaborează cu o rețea națională de peste 500 de agenții partenere revânzătoare, distribuite pe întreg teritoriul României. Grație personalului dedicat și a prezenței constante în țară, atât prin intermediul agențiilor Aerotravel, cât și prin intermediul prezentărilor, specialiștii AeroVacanțe oferă cu promptitudine suport oricăror cereri care vin din partea agențiilor partenere.

Despre Aerotravel

Fondat în toamna anului 1997, Aerotravel a devenit una dintre cele mai puternice agenții de turism din România, care oferă atât companiilor, cât și turiștilor individuali un portofoliu complet de produse și servicii.

În prezent, Grupul Aerotravel include Aerotravel, adică rețeaua națională specializată în turismul de afaceri și evenimente corporate care comunică prin intermediul brand-ului Travel Leaders Romania și www.aerotravelcorporate.ro, Fabrica de Vacanțe, care oferă pachete turistice în orice destinație prin intermediul agențiilor de stradă și al platformei www.fabricadevacante.ro, precum și turoperatorii CruiseHub, care propune croaziere pe toate mările și oceanele lumii, și AeroVacanțe, agenția organizatoare de sejururi în Skiathos, Italia, Egipt, Caraibe și Asia.

Aerotravel este una dintre cele mai importante companii de management al călătoriilor din România, care oferă servicii de business travel și M.I.C.E. (evenimente corporate) organizațiilor private locale și regionale. Aerotravel furnizează soluții complexe de călătorii de afaceri, bazându-se pe expertiza a peste 110 specialiști în turism și 7 agenții proprii, cu o prezență consistentă la nivel național. Datorită accesului la furnizori globali de servicii turistice și parteneriatului cu Travel Leaders, Aerotravel are capacitatea de a oferi soluții de business travel și M.I.C.E. (Meetings, Incentives, Conferences, Events) în orice colț al lumii, la standarde de calitate înaltă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.