Ultimate magazine theme for WordPress.

După ce și-a arătat ORGANELE SEXUALE întregii țări, Claudiu Bleonț se vrea primar în BELIȘ

1 2.747

De la actorie la primărie pare să fie un pas! Cel puțin în cazul lui Claudiu Bleonț, care a decis să se retragă de pe scenă, pentru a deveni primarul comunei Beliș din Cluj, locul unde actorul s-a mutat cu flotant și pe care îl iubește, scrie revista Viva.

Claudiu Bleonț este cunoscut pentru rolurile și interpretările de excepție pe scena teatrului. În ciuda talentului său, a decis să renunțe la actorie și să se retragă în Munții Apuseni, locul pe care l-a iubit întotdeauna, grație tatălui său.

La Primăria din Beliș, Munții Apuseni. Nu că plec din Craiova, m-am mutat. Am buletin de Beliș. Nu am dreptul să vorbesc în dreptul nimănui și să judec faptului nimănui. Decizia mea s-a născut din inimă. De ce? Iubesc Apusenii dinainte de a mă naște, datorită tatei. S-a născut acolo, avea un cult pentru Apuseni. M-a plimbat de la 5 ani. Am vizitat Belișul de când era jos, înainte să vină lacul de acumulare. Am descoperit că mi-e dor definitiv de natură. Actoria mea face un pas dintr-o scenă a teatrului din București sau Craiova, spre o scenă mai mare, în care dialogul e direct cu cerul și cu Dumnezeu, a declarat Claudiu Bleonț la o emisiune tv.

În anul 2011, în direct, în cadrul unei conferințe de presă acesta și-a arătat organele sexuale.

“Aşa mică, cum e, ce atâta jenă? Ne transformăm într-o ţară de farisei. V-am şocat sau am fost sincer? Nu v-am bătut, nu v-am violat, nu v-am jignit, m-am sfâşiat în faţa voastră şi vă invit să vă sfâşiaţi personal, ca să vă reclădiţi din pasiune”, a spus el, în timp pe povestea despre starea de spirit pe care o are la vârsta actuală, de 52 de ani.

1 Comentariu
  1. privitor ca la teatru spune

    Daca il aleg primar, o sa le arate plua si belisenilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.