Ultimate magazine theme for WordPress.

După articolul din INFO Huedin, cu pirandele în acțiune, polițiștii din Aghireșu s-au sesizat din oficiu

0 622

Polițiștii din Aghireșu s-au sesizat din oficiu în cazul furtului înregistrat într-un magazin din Aghireșu Fabrici. În articolul VIDEO – În deplasare. Pirande din Huedin, în acțiune la Aghireșu Fabrici, INFO Huedin a prezentat imagini din care se vede clar cum două femei sustrag mai multe bunuri.

În baza imaginilor prezentate de INFO Huedin, anchetatorii au putut deschide un dosar de cercetare penală, înainte ca partea vătămată să depună plângere.

„În urma imaginilor apărute în spațiul public cu privire la imaginea surprinsă de camerele de luat vederi ale unei societăți comerciale din localitatea Aghireșu-Fabrici, în care două persoane de sex feminin sustrăgeau mai multe bunuri, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin, Postul de Poliție Comunală Aghireșu s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de furt, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal. Ca urmare a verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că la data de 20 noiembrie a.c., în intervalul orar 15.00-16.00, cele două femei ar fi sustras mai multe produse alimentare pe care le-au ascuns sub articolele vestimentare purtate, fiind surprinse de o angajată a societății, iar prejudiciul în valoare de 80 de lei fiind recuperat în totalitate”, declară Alexandra Luca, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Impactul imaginilor a fost uriaș. În doar două zile, articolul din site a adunat peste 4.000 de vizualizări, iar un scurt clip video postat pe pagina de Facebook a publicației noastre a depășit 8.000 de vizualizări.

Pentru faptele lor, femeile riscă pedepse cuprinse între 6 luni și 3 ani de închisoare sau amenzi penale.

Imaginile cu furtul pot fi văzute dând click AICI.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.