Ultimate magazine theme for WordPress.

DSP Cluj, somn în pandemie. Una se spune în cazul nunții de la Aghireșu Fabrici și alta se face

0 1.611

După nunta cu aproximativ 200 de persoane, organizată în pandemie la localul Timpuri Noi din Aghireșu Fabrici, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Cluj susțineau, pe surse, că localului urmează să-i fie suspendată autorizația de funcționare.

Au trecut exact două săptămâni de la acel eveniment care a încălcat toate recomandările autorităților, iar Direcția de Sănătate Publică Cluj nu a aplicat o sancțiune.

În acest interval de două săptămâni, în local urmau să se organizeze și alte evenimente private, cu un număr mare de persoane.

Întrebat de situație, prefectul Clujului, Mircea Abrudean, voce unică în comunicarea pe timp de pandemie, susține că se interesează și revine.

Organizarea unor astfel de evenimente sfidează oamenii onești care respectă recomandările autorităților cu scopul de a preveni răspândirea COVID-19.

Citește și … VIDEO – În plină pandemie, nuntă cu 200 de persoane la Aghireșu Fabrici. Polițiștii au fost surzi și orbi până când INFO Huedin a sesizat fapta

În starea de alertă, în care ne aflăm, se menţine suspendarea consumului produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice în spaţiile comune de servire a mesei din restaurante, hoteluri, moteluri, pensiuni, cafenele sau alte localuri publice, din interiorul clădirilor (art. 6, alin. 1, Anexa 3 din HG 394/2020).

Totodată, este interzisă participarea la evenimente private, în spații închise, a unui număr mai mare de 20 de persoane.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.