Ultimate magazine theme for WordPress.

Drumurile din Bălcești Dângău Mic și Dângău Mare vor fi modernizate

0 273

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a semnat certificatul de urbanism privind modernizarea drumurilor din comuna clujeană Căpușu Mare. Documentul prevede executarea unor lucrări de modernizare, reparare și completare a unor drumuri și străzi din localitățile Bălcești, Dângău Mic și Dângău Mare, precum și a drumurilor din extravilan.

AVOCAT

Intervențiile ce urmează a fi realizate la nivelul celor aproximativ 7,33 km de drumuri vor consta în așternerea unui strat de fundație din balast de 30 de cm și a unui strat de piatră spartă cu grosimea de 15 cm. Totodată, se va turna un strat de beton asfaltic, urmând a fi realizate și acostamentele de piatră spartă cu grosimea de 10 cm.

De asemenea, pentru asigurarea scurgerii apelor pluviale, au fost proiectate șanțuri cu secțiune neprotejată, din pământ, șanțurile existente necesitând reprofilări pentru preluarea debitului mare de apă care poate apărea în urma precipitațiilor.

Totodată, pentru ca circulația rutieră să se desfășoare în condiții de maximă siguranță, s-a prevăzut realizarea semnalizării rutiere a drumurilor în plan orizontal și vertical, prin realizarea marcajelor rutiere marginale discontinue și montarea de indicatoare rutiere.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.