Ultimate magazine theme for WordPress.

Drumuri județene închise în zona Huedin

0 197

Consiliul Județean Cluj informează participanții la trafic în legătură cu faptul că, datorită condițiilor meteorologice înregistrate pe parcursul zilei de miercuri, 16 ianuarie 2019, respectiv viscol și vânt în rafale puternice în mai multe zone ale județului, mai multe drumuri județene au fost afectate de nămeții de zăpadă formați pe carosabil.

Prin Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat, Consiliul Județean Cluj a luat decizia de a închide/restricționa temporar circulația rutieră pe drumurile județene DJ 103K Căpuș – Agârbiciu – Râșca, DJ 107P (locul cunoscut sub numele de ”Grinzi” înspre Mărișel) și DJ 108 C pe direcția Mărgău – Ic Ponor, până la remedierea acestor situații neprevăzute.

De asemenea, pe majoritatea drumurilor județene situate pe raza județului Cluj, cu precădere în zona montană și submontană, traficul rutier se desfășoară în condiţii specifice de iarnă.

„Vă informăm că, la această oră se intervine cu autovehicule și utilaje speciale pentru a permite, în cel mai scurt timp posibil, reluarea traficului rutier pe drumurile județene menționate”, se precizează într-un comunicat trimis de Consiliul Județean Cluj.

Citește și … FOTO – DJ 108C Răchițele – Doda Pilii rămâne, momentan, închis traficului rutier

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.