Ultimate magazine theme for WordPress.

Dovada că PNL Huedin a chemat în judecată mai multe persoane și entități, printre care și pe grefierul șef Rab de la Judecătoria Huedin. Campania bazată pe minciuni și manipulări urmează să fie decontată de „actori”

0 1.832

Partidul Național Liberal, organizația Huedin, a înregistrat la Judecătoria Huedin o acțiune în răspundere delictuală. PNL Huedin a chemat în judecată mai multe persoane, entități, printre care și pe grefierul șef Elena Rab, de la Judecătoria Huedin. Rab a fost unul dintre personajele foarte active în online, pe durata campaniei electorale – strict interzis pentru profesia ei. Toți cei chemați în fața instanței vor trebui să își dovedească afirmațiile făcute pe Facebook. Vedeți mai jos cine sunt reclamanții și cine sunt pârâții.

Minciuni și manipulări, intoxicări, atacuri la persoană și denigrare la scară largă. Așa poate fi descrisă campania celor de la PSD Huedin. O campanie menită să discrediteze în ochii populației candidații din tabăra PNL Huedin.

Nici INFO Huedin nu a scăpat de atacuri sau administratorul publicației. Actorul principal, Sabin Demea, a ținut morțiș să decredibilizeze publicația care în mod onest și transparent a promovat candidatul PNL Huedin, pe Mircea Moroșan. Și în cazul INFO Huedin minciunile din partea taberei PSD au curs ca râul. Dar în cazul INFO Huedin este vorba despre un alt proces, unde autorii vor trebui să demonstreze cele spuse.

Cererea de chemare în judecată a fost înregistrată în 24 septembrie, iar în 25 septembrie, adică vineri, judecătorul Flavius Zene a făcut solicitare de abținere. Dosarul se întoarce la repartizare aleatorie și va începe judecata cu un alt magistrat.

REDĂM MAI JOS LISTA RECLAMANȚILOR ȘI LISTA PÂRÂȚILOR.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.