Ultimate magazine theme for WordPress.

Două tinere au fugit de la Casele de tip familial Huedin. Zvonul era de alertă răpire copil

0 1.302

Două tinere instituționalizate au fugit de la Casele de tip familial Huedin. Inițial se zvonea că cele două ar fi fost răpite. Ancheta a scos la iveală că ele au plecat voluntar. Polițiștii le-au găsit după o zi și le-au predat reprezentanților Caselor de tip familial.

Cele două tinere de 21 și 17 ani au luat decizia de a fugi în 23 decembrie, potrivit directorului Caselor de tip familial Huedin – Maris Farkaș. Odată sesizată dispariția, au început anchete interne și la Poliția Huedin. În agitația creată de căutări, unii oameni vorbeau despre răpire.

La o zi de la dispariție, polițiștii le-au identificat pe cele două tinere și le-au readus în Casele de tip familial Huedin. Anchetele sunt în curs de desfășurare.

„La data de 23 decembrie, în jurul orei 23.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin au fost sesizați de către reprezentanții unei case de tip familial din localitate, cu privire la plecarea voluntară din centru a două persoane, tinere în vârstă de 17 și 21 de ani. La nivelul unității de poliție au fost organizate activități în vederea depistării celor două, astfel că la data de 24 decembrie a.c., acestea au fost identificate în localitatea Florești. Verificările preliminare derulate, dar și relatările celor două tinere au condus la stabilirea faptului că, pe durata plecării voluntare, acestea nu au fost victimele vreunor infracțiuni. Sunt continuate cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul infracțiunii de lipsire de libertate, urmând a fi clarificate aspectele și împrejurările plecării celor două tinere”, se arată într-o informare scrisă a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.