Ultimate magazine theme for WordPress.

Două percheziții la un bărbat din Huedin. Două arme au fost ridicate

0 2.434

La data de 20 noiembrie, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Cluj, alături de polițiști criminaliști, au desfășurat două percheziții la locuințele unui bărbat, de 63 de ani, din orașul Huedin, bănuit de săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Perchezițiile au avut loc pe strada Horea din Huedin și în Cetatea Veche, în imobilele aparținând bărbatului care se numește Nicolae Traian Aurel.

Cu ocazia perchezițiilor au fost identificate și ridicate 2 arme neletale, 5 cutii cu alice.

Prin acțiunea desfășurată s-a reușit atât scoaterea din circuitul ilegal a armelor deținute fără drept, cât și preîntâmpinarea comiterii unor fapte antisociale cu acestea.

În cauză sunt continuate cercetările sub supravegherea parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, în vederea documentării întregii activități infracționale.

Bărbatul avea armele din perioada în care acest tip de arme se putea achiziționa fără niciun document. În prezent legislația s-a schimbat, iar deținerea unor astfel de arme este ilegală.

Activitățile desfășurate de aceștia au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.