Ultimate magazine theme for WordPress.

Domnilor polițiști de la Huedin, ajutați-o pe colega voastră de la B.P. să găsească arestatul de azi. L-a căutat toată după-masa și a obosit

0 2.564

Informație pentru publicul larg, în prima parte: Judecătoria Huedin a admis miercuri propunerea de arestare preventivă a unui bărbat, formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin. Este vorba despre două fapte de furt calificat de pe strada Gării. Boon.

Pentru polițiștii de la Huedin: INFO Huedin a solicitat date despre caz, dar colega voastră Andreea Vișan, de la Biroul de presă al IPJ Cluj, avansată în grad înainte de termen, va să zică pentru merite deosebite, nu găsește inculpatul pe care l-ați prezentat la instanță. Hâc! Ce ați făcut cu el? L-ați ascuns, l-ați îngropat? Toată după-masa l-a căutat biata de ea și nu l-a găsit.

FLANCO – 16.011

Datele au fost solicitate pe la ora 18:00, după ce instanța s-a pronunțat. Andreea Vișan s-a scuzat că nu are posibilitatea de a verifica în acel moment, dar a promis că verifică imediat ce ajunge acasă. Bun. Pe la 21:30 a fost întrebată, din nou, dacă l-a găsit pe inculpat. Răspunsul a fost nu. „Nu am nimic despre persoana asta”, a spus Vișan.

LIBER

Realitatea, după ani de experiență, ne spune că ori voi de la Huedin nu ați trimis B.E.V.-ul, ori domnișoara Vișan nu are chef de muncă. Dar nici lipsa B.E.V.-ului nu e o scuză, nu-i așa? Informațiile se pot obține prin telefon, ca atunci când vorbim despre o situație în dinamică.

Așadar, domnilor polițiști, trimiteți B.E.V.-ul că aparent domnișoara lucrează numai după raportări, nu se complică ea cu telefoane și mai ales seara, când ar putea să se relaxeze.

P.S.1 Pentru cei care nu au înțeles bine. Nu l-a căutat fizic, că e în arest deja. Nu l-a găsit printre hârtii și raportări.

P.S. 2 Mulți jurnaliști s-au întrebat care sunt „meritele deosebite” în momentul în care au aflat de avansare.

P.S.3 Ultimul merit „deosebit” l-a avut în weekend, când a comunicat pe niște accidente rutiere cu victime cu o „promptitudine” de aproape 24 de ore. Vorba unui mare necunoscut înțelept „Atât s-a putut! Timpul trece, banii vin! Și ne facem că muncim!”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.