Ultimate magazine theme for WordPress.

Doi tineri, ambii Rostaș, depistați în trafic fără permis și cu mașină neînmatriculată

0 112

Doi tineri, din Huedin și Săcuieu, au fost depistați de către agenții de la Poliția Huedin în ilegalitate. R. Rostaș a fost prins în timp ce conducea deși nu avea permis de conducere, iar autoturismul la volanul căruia se afla nu era înmatriculat. Astfel, bărbatul a ajuns să fie cercetat pentru două infracțiuni. C. Rostaș, celălalt bărbat, a comis o singură infracțiune, respectiv conducere fără permis.

AVOCAT

Duminică, în jurul orei 22.10, poliţiştii Compartimentului Rutier Huedin au depistat un tânăr de 18 ani, R. Rostaș, din Huedin, care conducea un autoturism pe DJ 108 J, din direcţia Săcuieu spre Huedin, deși nu avea permis de conducere.

Totodată, poliţiştii au stabilit autoturismul nu este înmatriculat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul neînmatriculat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Sâmbătă, în jurul orei 23.00, poliţiştii Compartimentului Rutier Huedin au depistat în trafic, pe D.N.1 E60, pe raza oraşului Huedin, un bărbat de 21 de ani, C. Rostaș, din comuna Săcuieu, care conducea un autoturism fără a fi deţinător de permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis, faptă prevăzută şi pedepsită Codul penal.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.