Ultimate magazine theme for WordPress.

Doi părinți beți, din Bacău, reținuți de polițiștii la Huedin. Cei patru copii ai lor sunt în protecția statului. Un polițist a fost mușcat

0 151

Patru copii, cu vârste de 4 luni, 7, 8 și 10 ani, au ajuns în plasament la Protecția Copilului Cluj. S-a întâmplat asta la Huedin, după ce părinții lor au fost reținuți de către procurori pentru 24 de ore. Familia din județul Bacău a fost oprită în trafic de oamenii legii. Mama copiilor, care se afla la volan, era beată, la fel și tatăl lor care i-a agresat pe agenții de la circulație.

PSD NEGRENI

Duminică seara, familia din județul Bacău circula prin orașul Huedin, județul Cluj, cu intenția de a ajunge la Bacău. Polițiștii de la rutieră și-au dat seama că ceva nu este în regulă, dat fiind faptul că mașina rula în zig zag. După ce au oprit autovehiculul, bărbatul din mașină l-a lovit pe unul dintre agenții de la rutieră. În încăierarea creată un alt agent a fost mușcat de gleznă de același bărbat.

PSD POIENI

Femeia, care se afla la volan, a fost testată de oamenii legii. Ea avea o alcoolemie de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

PSD MĂRGĂU

Dată fiind situația, anchetatorii de la Huedin i-au reținut pe cei doi adulți pentru 24 de ore, iar copilașii au intrat în protecția DGASPC Cluj. Unul dintre minori, având doar 4 luni, a fost internat la Spitalul Orășenesc Huedin.

„Confirmăm că este vorba despre săvârșirea unei infracțiuni de ultraj. În această cauză au fost reținute, pentru 24 de ore, două persoane. Una dintre persoane este cercetată pentru ultraj, iar alta pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. A fost sesizată DGASPC Cluj pentru dispunerea măsurilor care se impun”, ne-a declarat Carmen Jucan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

„În urma unei sesizări primite din partea IPJ Cluj, în data de 16 iulie 2017, cu privire la 4 copii ai căror părinți au fost reținuți pentru 24 de ore, DGASPC Cluj a oferit cazare, masă și suport emoțional pentru trei dintre ei, cu vârste de 7, 8 și 10 ani. Cel de-al patrulea minor, în vârstă de 4 luni, a fost internat la Spitalul Orășenesc Huedin pentru investigații medicale, dată fiind vârsta fragedă. În cursul zilei de astăzi urmează să fie impusă o măsură de protecție sau minorii să fie redați familiei, în funcție de rezultatele anchetei polițiștilor”, ne spune Daniel Tămaș, director DGASPC Cluj.

Citește și …
VIDEO – Băcăuanca beată, cu 4 copii în mașină, a ajuns în fața judecătorilor din Huedin. Bărbatul ei, care a mușcat un polițist de picior, la fel

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.