Ultimate magazine theme for WordPress.

DOCUMENTUL OFICIAL, din dosarul procurorilor, care arată cum s-a petrecut accidentul din luna aprilie, când Lorant Kudor Duka a ucis o femeie și a gonit cu cadavrul pe capotă

0 61

Publicația noastră, INFO Huedin, a intrat în posesia documentului din dosarul procurorilor de la Huedin, care îl acuză pe Lorant Kudor Duka de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și totodată de conducerea unui vehicul înmatriculat în alt stat fără drept de circulație în România și fără asigurare. Din Rechizitoriul întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin aflăm detalii șocante referitoare la modul în care s-a petrecut accidentul din 27 aprilie. Atunci, Kudor Duka a accidentat mortal o femeie de 76 de ani și a plecat cu cadavrul acesteia pe capota autoturismului. Procesul lui Duka începe în această săptămână.

După ce a accidentat-o mortal pe femeie, Lorant Kudor Duka  nu s-a oprit și nu a încercat să o salveze, arată acuzatorii. El s-a dus la o terasă din centrul orașului, unde a băut o cafea și o bere, având cu el și doi martori. La scurt timp după producerea accidentului, tânărul a reușit să îi cumpere pe copiii femeii ucise de către el, cu suma de 3.000 de lei pentru fiecare din cei 4 urmași. Amărâți și pentru ridicola sumă de bani, copiii femeii au renunțat la partea civilă din procesul penal. Astfel, Duka va fi judecat doar pe latură penală.

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, Lorant Kudor Duka, imediat după ce a scăpat din arestul la domiciliu, și-a continuat viața într-un stil opulent, prin cluburi și excursii prin țară. Acesta a postat nenumărate mesaje pe Facebook, care de care mai ostentative, de parcă nu ar regreta că a ucis un om. Ba mai mult, în una dintre postări, Duka a sfidat autoritatea polițiștilor și s-a pozat cu caschetele acestora pe cap, în timp ce oamenii legii așteptau ca autospeciala să fie curățată.

Din Rechizitoriul procurorilor aflăm că Lorant Kudor Duka a intrat pe contrasens cu autoturismul și acolo a accidentat-o mortal pe femeie. Cercetările arată că acesta și-a continuat drumul cu cadavrul femeii pe capotă mai bine de 300 de metri.

Mai jos, DOCUMENTUL din dosarul procurorilor.

Citește și …
FOTO – Lorant Kudor Duka sfidează Poliția după ce a omorât o bătrână și a fugit cu cadavrul ei pe capotă
Citește și …
Ucigașul cu BMW al femeii din Huedin a scăpat din arestul IPJ Cluj. BANII ar fi rezolvat totul! În Anglia a fost CONDAMNAT!
Citește și …
IPOTEZĂ! Ucigașul cu BMW al femeii din Huedin ar putea scăpa din arest. Cum este posibil
Citește și …
Arest preventiv pentru BMW-istul care a ucis-o pe femeia din Huedin și i-a dus cadavrul pe capotă. Ce a făcut după ce a omorât-o


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.