Ultimate magazine theme for WordPress.

DOCUMENT! Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca îl face MINCINOS pe Sabin Demea, candidatul PSD la Primăria Huedin. Încă o minciună DEMONTATĂ!

0 3.200

Din minciună în minciună, așa a ținut-o candidatul PSD Huedin la Primăria Huedin – Mugurel Sabin Demea. Cum adevărul iese întotdeauna la iveală, demontăm astăzi altă minciună grosolană. Într-o înregistrare telefonică, Călin Vac, profesor USAMV Cluj-Napoca, susține că proiectul nu era pentru Huedin și era strict o cercetare! Ascultă mesajul audio în partea de jos a articoluluii.

Într-o postare pe Facebook, Sabin Demea a precizat că alături de un reprezentant al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca a fost la primarul Mircea Moroșan cu ideea de a realiza un parc de producere a energiei electrice, pe fonduri europene, pentru a reduce costurile huedinenilor cu electricitatea.

Potrivit PSD-istului, primarul Mircea Moroșan nu ar fi vrut să accepte ideea proiectului, care ar fi fost abandonat. Pentru a-și susține minciuna, Sabin Demea a postat și o poză cu o machetă. PSD-istul sugera prin imagine că așa ar fi urmat să arate parcul despre care vorbea.

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca spune negru pe alb că niciun angajat al instituției nu a fost la discuții cu primarul Mircea Moroșan, pe subiectul parcului de producere a energiei electrice. Ba mai mult, reprezentanții USAMV susțin că numele de Sabin Mugurel Demea este străin pentru ei.

IATĂ SOLICITAREA CĂTRE USAMV, IAR MAI JOS RĂSPUNSUL.

Măriți cu degetele imaginea pentru a putea vedea în condiții optime răspunsul USAMV Cluj-Napoca.

Asta denotă, încă odată, că Mugurel Sabin Demea a mințit grosolan în postarea de pe Facebook, folosindu-se de numele unei prestigioase instituții universitare de învățământ cum este Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca. Scopul este acela de a-l denigra pe primarul Mircea Moroșan cu orice preț.

Până în prezent, toate minciunile spuse de Demea în campania electorală au fost demontate. Aici vorbim despre minciuna privind introducerea gazului în Huedin, despre apartamentul lui Dan Cozea, despre centrul de excelență de la Spitalul Huedin și despre acest parc de producere a energiei electrice.

Călin Vac, profesor USAMV Cluj-Napoca, cel invocat de Sabin Demea că împreună ar fi vrut să aducă un proiect la Huedin, spune clar și răspicat că proiectul era doar o cercetare și NU era vorba despre Huedin în toată povestea. Încă o minciună demontată definitiv și încă o dovadă că Sabin Demea își minte alegătorii cu un proiect care NICIODATĂ nu trebuia implementat la Huedin. Documentul publicat de Demea pe pagina sa de Facebook, spune profesorul Călin Vac, era cu circuit intern și nu are NICIO legătură cu Huedin.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.