Ultimate magazine theme for WordPress.

DOCUMENT – Polițistul Ovidiu Zbucea atrage noi acuzații. Doi localnici din Sâncraiu își arată nemulțumirea, un procuror intervine

0 2.517

Polițistul Ovidiu Zbucea, de la Sâncraiu, acuzat de localnici că-i hăituiește, atrage noi acuzații. Agentul este arătat cu degetul de către unul dintre localnici, după ce i-a făcut dosar penal pentru o faptă minoră. Asta în condițiile în care mulți localnici se află în situația lui și nu au fost trași la răspundere, spune localnicul. În traducere, că ar aplica legea preferențial. Zbucea l-a acuzat pe bărbat că a pus în circulație o remorcă neînmatriculată, improvizată, pentru a-și duce fânul acasă. Procurorul de caz consideră că localnicul din Sâncraiu nu trebuie trimis în judecată și a solicitat Judecătoriei Huedin să confirme renunțarea la urmărirea penală și închiderea dosarului. Într-un interviu video, acordat publicației noastre, un alt bărbat aduce acuzații grave la adresa omului legii.

REMORCA ȘI DOSARUL PENAL

În 2021, Iosif Tiberiu Gere a improvizat, din lemn, o remorcă. Bărbatul susține că a legat-o după mașină și cu ea își transporta fânul de pe câmp, folosind drumurile comunale din Sâncraiu. Nu ar fi singurul care procedează așa.

În decembrie 2021, el a fost oprit de Zbucea în trafic, pe un drum comunal din Sâncraiu. Încărcase fânul de la numărul 126 și a fost oprit în preajma locuinței sale care este la numărul 219. Bărbatul arată că nici acum nu are permis de conducere, din cauza dosarului penal.

Abia în septembrie urmează ca Judecătoria Huedin să se pronunțe pe cererea procurorului de renunțare la urmărire penală.

Remorca pentru care s-a întocmit dosarul penal

PROCURORUL NU ÎL CONSIDERĂ PERICOL PUBLIC PE LOCALNIC

Magistratul procuror, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin, arată în Ordonanța de renunțare la urmărire penală că fapta comisă de Iosif Tiberiu Gere nu este gravă, nu a produs consecințe și nu a pus pe nimeni în pericol, deci nu ar trebui să fie trimis în judecată.

Iosif Gere spune că va presta munca în folosul comunității. Bărbatul arată că mai mulți localnici au astfel de remorci improvizate, dar numai el a fost luat în vizor de Zbucea.

În materialul video de mai sus, un alt bărbat din Sâncraiu povestește interacțiunea neplăcută pe care ar fi avut-o cu șeful Postului de Poliție Sâncraiu. Omul susține că polițistul a încercat să-i influențeze declarațiile. Mai mult, agentul nu l-ar fi lăsat pe bărbat să-și citească propria declarație înainte de a semna. Unele declarații sunt consemnate de polițiști.

Contactat, Ovidiu Zbucea nu a dorit să comenteze cele prezentate de către localnici.

MAI JOS, EXTRAS DIN ORDONANȚA PROCURORULUI

Pentru a putea citi mai bine documentul, măriți cu zoom.

EXTRAS DIN ORDONANȚA PROCURORULUI DE LA PJ HUEDIN

Citește și … INTERVIU VIDEO – Localnicii din Sâncraiu au ajuns la capătul răbdărilor și RUP TĂCEREA. Terorizați de un localnic, acum susțin că sunt hăituiți de șeful Postului de Poliție, Ovidiu Zbucea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.