Ultimate magazine theme for WordPress.

DOCUMENT – Polițistul Gheorghe Mateș și logodnica sa Diana Ilea, acuzați OFICIAL de PJ Huedin. Agentul a provocat accidentul de pe strada Horea!

0 4.302

Procurorul Adrian Drăgan, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, i-a pus sub acuzare pe agentul de poliție Gheorghe Mateș, ajutor de șef de post la Poieni, și pe logodnica sa Diana Ilea, angajată a Primăriei Negreni.

Gheorghe Mateș este acuzat că a instigat-o pe Diana Ilea să declare că ea a fost la volan în momentul producerii accidentului de pe strada Horea din Huedin, din noaptea de 22/23 iulie.

Diana Ilea este acuzată că a declarat în fals faptul că se afla la volanul autoturismului în momentul accidentului. Mai mult, procurorul a reținut în sarcina femeii și infracțiunea de participație improprie la fals intelectual. Practic, aceasta este cercetată pentru două infracțiuni.

Procurorul de caz s-a sesizat din oficiu, după ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora agentul s-ar fi aflat la volan în momentul producerii accidentului. Astfel, magistratul a dispus efectuarea de verificări. Din verificările efectuate și din probele adunate rezultă că agentul Gheorghe Mateș se afla la volan în momentul producerii accidentului și nu logodnica sa Diana Ilea.

Mașina implicată în accident. Foto: ZiardeCluj.ro

După ce va primi calitatea de inculpat, Gheorghe Mateș va fi pus la dispoziția inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj. Practic, agentul de poliție nu va mai putea desfășura activități de poliție, nu va mai putea constata infracțiuni și contravenții și va rămâne fără dreptul de a purta arma din dotare.

Click AICI pentru a avea acces la toate știrile pe acest subiect.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.